Când va fi înmormântată Cornelia Catanga. Anunțul a fost făcut de Aurel Pădureanu: „Nu e gata groapa”

Data actualizării: | Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a declarat că și al doilea test al artistei pentru Covid-19 a ieșit pozitiv. Când va fi înmormântată celebra cântăreață?

Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Testul Covid-19 a demonstrat că artista era infectată cu noul coronavirus. Ce spune soțul artistei despre ziua înmormântării:


„Suntem la cimitir acum, o depunem la capela cimitirului și când e gata groapa, mâine, o înmormântăm. Nu o să vină Poliția pentru că nu intră nimeni. Ne e teamă, dar suntem în regulă, n-am făcut nimic. (...) E sigilată, e totul ok, n-o să fie niciun fel de problemă. 


Rugămintea mea este să nu se apropie nimeni, să atingă. Va fi doar familia noastră, atât! O ducem la capelă până mâine dimineață(...) O s-o ținem la capelă până mâine. O să vină familia, șase-șapte-opt persoane”, a spus Aurel Pădureanu, pentru România TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel