Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a oferit ultimele detalii

Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Soția regretatului artist, Benone Sinulescu, a dezvăluit când și unde va fi înmormântat acesta.

Vestea morții lui Benone Sinulescu a îndoliat o țară întreagă. Familia, prietenii, dar și colegii de breaslă ai regretatului artist sunt în stare de șoc. Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani, din cauza unor unor complicații pulmonare. Acum, cei care l-au cunoscut pe interpretul de muzică populară se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.

Potrivit ultimelor informații, regretatul interpret de muzică populară va fi înmormântat duminică, la Arad, deși, inițial, soția artistului a precizat că înhumarea va avea loc la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

“Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens”, a spus soția lui Benone Sinulescu, potrivit click.ro.

 

Artistul se confrunta cu grave probleme de sănătate. În urmă cu trei luni de zile, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în propria locuință. Artistul a stat în spital aproximativ două săptămâni. Inițial, Benone Sinulescu a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi, după care familia și cei care l-au iubit îl vor conduce pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

“Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, potrivit impact.ro, Elena, soția lui Benone SinulescuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 noi 2021, 10:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience