Când ai cele mai mari șanse să faci bani, potrivit astrologiei

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

În astrologie, casa a doua și casa a opta reprezintă zonele bogăției materiale și ale potențialului nostru de câștig. Anumite treceri prin aceste case pot indica un potențial crescut de venituri.

Bineînțeles, totul depinde de harta natală a individului. Unele tranzite ne pot aduce o ușoară creștere a bogăției noastre, în timp ce altele ne-ar putea învăța cum să le îmbunătățim. Atunci când beneficiarii Jupiter și Venus tranzitează sau aspectează casa sau guvernatorul caselor 2 sau 8, pot exista unele venituri suplimentare, dar nu înseamnă că vom deveni milionari.

Tranzitul banilor în astrologie

Următoarele tranzite arată cum unele planete vă pot ajuta să deveniți mai bine informați, mai pregătiți din punct de vedere financiar sau să fiți consumați de dorința de a cheltui.

Venus în tranzit în casa a II-a sau în conjuncție cu guvernatorul casei a II-a

Nu ar trebui să vă așteptați la mare lucru cu acest tranzit, dar Venus aduce încredere în ceea ce avem și valorizăm. Ar putea fi mai ușor în această perioadă să obțineți o anumită bogăție materială sau să aveți un flux pasiv de venituri. Venus nu creează stres, dar adaugă o oarecare liniște sufletească. Cu toate acestea, Venus ar putea activa mentalitatea "răsfățați-vă", îndemnându-ne să cheltuim. Astfel, în timp ce am putea fi motivați să economisim, am putea deveni, de asemenea, motivați să cheltuim.

Marte în tranzit în casa a 2-a

Atunci când Marte tranzitează a doua casă, muncim din greu pentru a face mai mulți bani. Marte vrea să fie victorios și să producă. În timpul acestui tranzit, ne-am putea simți mai motivați să facem ore suplimentare sau să lucrăm la mai multe locuri de muncă pentru a obține ceea ce ne dorim. Similar lui Venus, dacă vă lăsați purtați de cumpărături impulsive, ați putea pierde rapid totul într-o clipită.


Tranzitul lui Jupiter în casa a 8-a

Similar cu Jupiter în casa a doua, Jupiter în tranzit în casa a opta nu ne va face milionari, dar ne poate face să primim mai multe cadouri sau resurse de la alții. Dacă aveți un soț sau un partener romantic, aceștia ar putea fi constrânși să cheltuiască mai mult pentru dumneavoastră. Și membrii familiei ar putea face același lucru. Pur și simplu, oamenii par mai predispuși să vă ofere lucruri.

Jupiter în tranzit în casa a II-a sau în aspect cu stăpânul casei a II-a

Presupunând că maleficii nu sunt în joc, puterea dvs. de câștig ar putea crește cât timp Jupiter tranzitează această casă, tranzit care durează aproximativ un an. Jupiter vă va schimba filozofia față de relația dvs. cu materialul. Aceasta ar putea fi o perioadă în care te simți mai înclinat să devii mai educat din punct de vedere financiar și ai putea citi câteva lucruri referitoare la economisire. 

Tranzitul lui Jupiter în cuadratură, conjuncție sau opusul guvernatorului casei a 2-a

Atunci când avem un tranzit al lui Jupiter, există învățare și înțelegere legate de acesta. Nativul ar putea deveni mai conștient de obiceiurile sale de cheltuieli și ar putea simți nevoia de a învăța mai multe despre cum să facă schimbări. Tranzitul ne poate activa a doua casă, așa că am putea primi niște venituri în această perioadă, care poate dura de la o săptămână până la luni, în funcție de faptul dacă Jupiter intră sau nu în mers retrograd.


Tranzitul lui Uranus în casa a 2-a sau în aspect cu guvernatorul casei a 2-a

Uranus este o planetă care aduce schimbări și surprize, cu un tranzit care durează aproape șapte ani. Atunci când această planetă aspectează casa a doua, se poate observa fie o scădere a economiilor, fie o creștere neașteptată. Există un efect de balansare cu Uranus. Nativul trebuie să învețe să aibă răbdare, să nu se risipească prea mult și să economisească ori de câte ori experimentează o creștere a veniturilor, pentru că nu se știe niciodată când Uranus ar putea aduce unele șocuri și surprize.

Pluton în tranzit în casa a 2-a

Pluton aduce putere și multe lecții pe care nativul trebuie să le învețe. Dacă ai fost nesăbuit cu cheltuielile, Pluton ne atrage atenția asupra acestui lucru prin schimbări drastice. Există o transformare după această perioadă, care durează de obicei 15 sau mai mulți ani, învățându-l pe nativ cum să dezvolte o nouă relație cu sistemul său de valori. În timpul începutului tranzitului, nativul ar putea experimenta o pierdere sau o scădere a finanțelor sale, dar după ce tranzitul se încheie, Pluton poate aduce niște recompense bune prin cunoaștere și înțelepciune, potrivit yourtango. com 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel