Cancerul grav pe care îl faci dacă fumezi. Semnul CIUDAT pe care îl ignorăm: Rata de vindecare este destul de mică. Mulți nu știu asta

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Mathew MacQuarrie
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mathew MacQuarrie

Ce cancer faci dacă fumezi. Cancerul pulmonar nu este singurul. Informația despre care nu a vorbit nimeni până acum. "În general rata de vindecare este destul de mică".

Fumatul duce la îmbolnăviri și dizabilități și dăunează aproape fiecărui organ al corpului.

Fumatul provoacă cancer, boli de inimă, accidente vasculare cerebrale, boli pulmonare, diabet și boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), care includ emfizemul și bronșita cronică. De asemenea, fumatul crește riscul de tuberculoză, anumite boli oculare și probleme ale sistemului imunitar, inclusiv artrita reumatoidă.

Fumatul pasiv provoacă accidente vasculare cerebrale, cancer pulmonar și boli coronariene la adulți. Copiii care sunt expuși la fumatul pasiv prezintă un risc crescut de sindromul morții subite a sugarului, infecții respiratorii acute, afecțiuni ale urechii medii, astm mai sever, simptome respiratorii și încetinirea creșterii plămânilor.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel