Camilla, de la distrugătoarea de căsnicii, la Regina Consoartă. Stră-străbunica ei a fost amanta Regelui Edward al VII-lea. Cum a folosit Alice Keppel bărbații pentru a urca pe scara socială

Data publicării:
Camilla, de la distrugătoarea de căsnicii, la Regina Consoartă. Stră-străbunica ei a fost amanta Regelui Edward al VII-lea. Cum a folosit Alice Keppel bărbații pentru a urca pe scara socială / Foto: Captură video Youtube Royal Family Live/ DC NEWS
Descriere foto: Camilla, de la distrugătoarea de căsnicii, la Regina Consoartă. Stră-străbunica ei a fost amanta Regelui Edward al VII-lea. Cum a folosit Alice Keppel bărbații pentru a urca pe scara socială / Foto: Captură video Youtube Royal Family Live/ DC NEWS

Alice Keppel, stră-străbunica Camillei, Regina Consoartă a Marii Britanii, a fost amanta lui Edward al VII-lea, stră-străbunicul lui Charles.

Cotidianul The Guardian i-a făcut zilele trecute un portret destul de dur Camillei, soția Regelui Charles. Cu titlul "De la distrugătoarea de căsnicii, la Regina Consoartă", Camilla a fost criticată pentru modul în care a ajuns să fie, de fapt, cu Charles. Povestea dintre cei doi este una încâlcită și controversată.

În același articol, sursa citată scria și despre faptul că noua Regină Consoartă a Marii Britanii nu este singura din familia ei care devine subiectul unor astfel de controverse. Și stră-străbunica Camillei, Alice Keppel, a fost amanta unui bărbat cu sânge regal. Este vorba chiar despre Regele Edward al VII-lea, adică străbunicul lui Charles.

Cine este Alice Keppel, amanta lui Edward al VII-lea, stră-străbunicul Regelui Charles

Alice Frederica Edmonstone, care a primit porecla "Freddie" sau chiar "Freddie cochet", s-a născut într-o familie de rang înalt în 1868. Tatăl ei era baronet și amiral în Marina Regală. Ea a crescut la castelul Duntreath din Scoția și s-a căsătorit cu locotenent-colonelul George Keppel, un ofițer regal britanic, la 23 de ani, scrie townandcountrymag.com.

Stră-străbunica Camillei era renumită pentru frumusețea ei. Cu părul castaniu, un ten palid, ochi mari albaștri, o talie mică și un piept mare, aceasta avea trăsături râvnite de bărbații din acea perioadă. Alice era cunoscută și pentru că era o persoană excepțional de bună, chiar și cu dușmanii ei. "Era luminoasă, strălucitoare... Nu numai că avea un dar al fericirii, dar excela în a-i face pe ceilalți fericiți. Semăna cu un brad de Crăciun încărcat cu cadouri pentru toată lumea", a spus fiica ei Violet.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel