Camila Cabello, despre relația cu Shawn Mendes: "Am învățat multe..."

Data actualizării: | Data publicării:
Camila Cabello, instagram
Descriere foto: Camila Cabello, instagram

Camila Cabello și-a deschis sufletul și le-a mărturisit fanilor cum decurge relația ei cu Shawn Mendes.

Camila Cabello trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Shawn Mendes.

Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a postat o fotografie pe Instagram, cu ei sărutându-se pe plajă, alături de un mesaj emoționant:. "Am învățat multe despre dragoste cu acest tip. Ceea ce vedeți în imagini și videoclipuri nu sunt doar momente fericite. Când ai o relație cu cineva, se simte ca și cum ar fi o oglindă care te reflectă înapoi la tine. Trebuie să mă confrunt constant cu fricile, anxietățile, nesiguranțele, modelele mele de gândire, credințele mele despre viață și despre mine. Nu este atât de simplu pe cât arată în imagini uneori. Uneori, este dezordonat și incomod și urât. Dar nu există nimic ca atracția, FORȚA care este iubirea, să fii lumina din întuneric - să fii atracția gravitațională care îți dă puterea neîncetată de a fi mai curajos, mai înțelept și mai bun decât ai fost ieri. Este atât de instinctiv pentru noi să iubim, chiar dacă mintea noastră încearcă uneori să ne protejeze de ea, dar natura noastră ca oameni este să iubim. Și a fi îndrăgostit înseamnă să alegem acea persoană mereu, să mergem prin lucrurile dezordonate cu ea. Și asta este mult mai frumos, mai brut și real decât perfecțiunea", a scris artista în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Camila Cabello și Shawn Mendes au început să se întâlnească pe 4 iulie 2019 și au colaborat la hitul „Señorita”. Acum, cei doi s-au izolat împreună în orașul ei natal din Miami, din cauza pandemiei de coronavirus.

Împreună cu Cabello, Mendes se bucură de povestea lor romantică

În noul său documentar Netflix, Shawn Mendes a spus că toate piesele sale sunt despre dragostea sa pentru Cabello: „Totul e despre tine. Toate sunt ... Au fost întotdeauna despre tine, ca orice melodie pe care am scris-o vreodată"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel