Cameron Diaz, despre rutina sa de ÎNGRIJIRE: Nu îmi spăl fața niciodată

Data publicării:
Sursa foto: Cameron Diaz, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cameron Diaz, Instagram

Fosta actriță de la Hollywood a vorbit despre rutina sa de frumusețe, după ce a părăsit platourile de filmare.

Viața actriței Cameron Diaz s-a schimbat complet, după ce aceasta a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. La 49 de ani, vedeta spune că se simte mai liberă ca niciodată și este foarte fericită că "nu mai trebuie să respecte standardele de frumusețe de la Hollywood. "

„E clar că sunt o victimă a obiectivizărilor și a exploatărilor la care femeile sunt supuse de către societate. Chiar eu m-am pus singură în astfel de situații de-a lungul timpului. Este greu să nu o faci. Este greu să nu te uiți la tine și să nu te judeci în funcție de standardele de frumusețe. Și cred că ăsta e unul dintre cele mai importante lucruri pe care am reușit să îl fac în ultimii opt ani. Sunt sălbatică, sunt ca un animal sălbatic, sunt o fiară”, a spus Diaz în cadrul podcast-ului Rule Breakers, potrivit Elle.

Actrița nu mai este interesată de aspectul său fizic

Fosta vedetă de la Hollywood a vorbit chiar cu nepăsare despre modul în care arată acum, iar chiar dacă recunoaște că are „un milion de produse de îngrijire”, aceasta nu le mai folosește.

„Nu îmi pasă. Literalmente, ultimul lucru la care mă gândesc în timpul zilei este felul în care arăt. Chiar nu fac nimic. Nu îmi spăl fața niciodată. Nu sunt într-un punct în care să mai depun energie”, a continuat aceasta.

Ce spune Cameron Diaz despre revenirea pe micile ecrane

Vedeta a vorbit și despre reluarea carierei de actriță și, spune ea, nu exclude niciodată varianta de a-și relua activitatea. Totuși, acest lucru nu se află în totul priorităților ei în acest moment, deși de când a părăsit industria filmului, actrița a pierdut oferte de aproape 100 de milioane de dolari.

„Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee. Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta.”, a mai adăugat Cameron Diaz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel