Camelia Șucu, dezvăluiri dureroase despre divorț: „Este eliberator să faci pace cu tine după ce ai fost trădată”

Data publicării:
Camelia Șucu, foto Instagram
Descriere foto: Camelia Șucu, foto Instagram

Camelia Șucu și-a deschis sufletul și a vorbit despre infidelitate și divorț, despre provocările, fricile, temerile și momentele de cumpănă pe care le-a traversat în acea perioadă, când a rămas alături de cele doua fiice, în vârstă de șaisprezece și doisprezece ani.

Camelia Șucu a fost invitată în cardul interviurilor  #BraveTalk, realizate de Pagina de psihologie. 

Întotdeauna o fire reținută și foarte grijulie în a păstra intimitatea familiei sale, Camelia Șucu nu a vorbit despre durerea prin care a trecut ea și felul în care a gestionat desparțirea, raportat și la cei doi copii.

"Este nevoie de foarte mult curaj să nu-ți pierzi feminitatea si este eliberator să faci pace cu tine după ce ai fost trădată"  spune Camelia Șucu, în prima destăinuire a sa pe larg despre trădarea suferită, despre divorț,  în campania numită #BraveTalk, despre sănătatea emoțională, de conștientizare și de asumare, care prezintă povești de viață complicate și arată că există viață după orice moment care pare un capăt de drum, un final.


După 18 ani de relație, bărbatul alături de care are două fete, o anunță că s-a îndrăgostit de o altă femeie și de mai bine de doi ani are o relație cu amanta sa.
 “Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează... Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plans mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”.  

Când a venit vorba despre partea cea mai urâtă a unui divorț și anume partajul, Camelia a povestit ca nu a fost un partaj propriu-zis, pentru ca nu aveau bunuri comune, ci o negociere comerciala, pentru acțiunile pe care aceasta le deținea în afacerea de milioane de euro construită alături de soțul său.


Camelia Șucu este astăzi, după 16 ani, o femeie împlinită, o bunică tânără  și frumoasă, o femeie de afaceri de succes, extrem de cunoscută în România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel