Camelia Pătrășcanu, vești uriașe pentru zodii. Ce schimbări aduce Luna Nouă în zodia Taur de pe 19 mai

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce schimbări aduce Luna Nouă în zodia Taur de pe 19 mai, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, Luna e aducătoare de încredere. Sunt bine înfipți în viața lor și așa cum văd lucrurile pentru ei e corect. Concret, fenomenul îi ajută să descopere o soluție care era sub nasul lor. Poate fi un moment în care spun apăsat ce vor și pot primi un soi de sprijin. Nu mai primesc opoziție de la cineva din familie.

Pentru Tauri, e o Lună Nouă aducătoare de luciditate. Sunt conștienți că așa cum văd ei viața poate să contrarieze pe alții, dar e relația lor unică și autentică cu viața. Au curajul de a sta verticali, de a spune cine sunt și ce vor. Li se pare atât de clar cine sunt și ce vor încât își găsesc cuvintele. Nu se mai inhibă în fața altora.

Gemenii conștientizează că nu e locul lor într-un anumit context. Își dau seama ce nu e în ordine la locul în care activează. Această Lună Nouă le spune care e soluția să întoarcă totul în avantajul lor. Unii descoperă că s-a profitat de ei în ultima vreme. În tot cazul, vor ieși, cumva, victorioși, dacă își păstrează detașarea, fără răzbunări sau dușmănii.

Racii au parte de curaj și putere în legătură cu viitorul care depinde de ei. Dacă se angajează pe un anumit drum, vor avea un viitor, doar bazându-se pe ei și pe abilitățile lor. Vor anunța public ce vor să facă mai departe. Se lasă conduși de crezurile lor, care sunt foarte puternice.

Leii au o Lună Nouă cu schimbări majore în viața lor. Impactul e pe mai multe domenii, mai ales profesional. Au curajul de a pleca din relații, alții se hotărăsc să refuze chiar și funcții. Sunt în contact cu puterile și capacitățile lor. Pot face ceva pe cont propriu. Își impun un stil personal.

Fecioarele au o Lună Nouă aducătoare de succes, reputație, mai ales dacă le sunt acceptate niște hârtii. Au feedback-uri bune de la persoane importante, influente. Vin hârtii bune care se fac. Se confirmă tot ce au muncit până acum, expertiza cu care pot veni. Li se deschid niște uși.

Balanțele pot schimba mult abordarea în relație, astfel încât să aibă parte de o nouă pasiune sau o nouă viață. Au șansa ca în raport cu o persoană apropiată să înceapă un proiect care le leagă mai mult. Se pot apropia mai mult de cineva cu care are un scop comun.

Scorpionii sunt vizați la capitolul imagine. Sunt foarte lucizi și au curajul să se uite în oglindă, o oglindă bine ștearsă. Mulți Scorpioni pot decide lucruri mari pentru ei. Trebuie să fie bine ei cu ei ca să fie bine văzuți.

Săgetătorii au o Lună Nouă care îi ajută să schimbe stilul de îngrijire și modul în care își tratează sănătatea. Pentru ei, e vorba de vindecare, de îmbunătățirea stării corporale. Efortul depus e răsplătit, mai ales dacă lucrează într-un domeniu toxic.

Capricornii au parte de iubire, de pasiune, de transformare cu propria lor persoană. Vor să tragă mai mult pentru ei, vor să iubească, să facă doar ceea ce iubesc. Unii se întorc către relație, către copii sau nepoți. Vor să investească și într-o pasiune, căci sunt oameni ai datoriei cum îi știm.

Vărsătorii au o Lună Nouă aducătoare de putere interioară în trup. Sunt mai atenți la energia pe care o risipesc. Cina și somnul sunt importante pentru starea lor de echilibru. Își dau seama că fac niște greșeli. Alții schimbă locul lor în familie. Vor să fie mai relevanți, mai importanți.

Peștii au o perioadă grozavă sub aspectul ideilor productive. Își dau seama care sunt acele idei productive. Pot veni bani printr-o selectare a acelor idei, talente și a modului în care pun în practică talentele lor ca să ajungă la bani. Pentru Peștii mai tineri, Luna Nouă pune accent pe studiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel