Camelia Pătrășcanu, vești importante pentru zodii. Ce se va întâmpla pe 8 mai: „Le poate aduce bani”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale pentru toate zodiile. 

Conjuncția  de Soare-Uranus, care începe pe 8 mai va avea un impact foarte mare asupra zodiile, iar Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai proaspete vești, potrivit Fanatik

 

Berbec

Pentru Berbeci, conjuncția Soare-Uranus aduce inițiativă și imbold. Pot avea un moment în care decid să facă un lucru de care nu au avut curaj să se apuce. E o relație cu autoritățile foarte bună pe 9 și 10 mai. E, de asemenea, o conjuncție care le poate aduce bani rapid dintr-o activitate pe care o depun.

Taur

Pentru Tauri, este o conjuncție care aduce mult verb și o stare de spirit foarte personală, originală. Își ascultă vocea interioară. Își pot schimba dispoziția brusc, în urma conexiunilor pe care le fac. Pot veni vești pe calea actelor, mai ales de la unele autorități. Pot primi vești de la persoane foarte prețioase pentru ei, unele chiar de departe.

Gemeni

Pentru Gemeni, conjuncția poate da un tonus mai animat, mai bun, în fața unor dificultăți sâcâitoare. Poate să aibă legătură cu banii. Pot avea o stare de spirit mai tonică, mai ales dacă se consultă cu persoane. În tot cazul, curajul sau încrederea e foarte importantă, deci trebuie să o suscite, să fie lângă o persoană care știe să le redea această încredere.

Rac

Pentru Raci, conjuncția aduce strălucire în viața socială. Racii pot fi scoși din apatie. Sunt întâlniri diverse cu oameni interesanți. Sunt chemați să facă parte din anumite grupuri. Relațiile sunt foarte importante în perioada 8-10 mai.

Leu

Leii ies în evidență prin atitudine, prin felul în care se poziționează față de oameni și evenimente. Prin opiniile și argumentele lor, pot impresiona mai ales tovarășii mai vechi de lucru, care îi susțin. Având persoane lângă umărul lor, pot face valuri.

Fecioară

Pentru Fecioare, este o conjuncție care vine cu surprize, mai ales din partea unor persoane care le facilitează accesul la alte persoane. Se deschid niște uși care le surprinde. Poate cineva le dă un pont și e bine să profite la maximum de acest pont. Se pot înscrie la un concurs sau să vină cu sugestii, să propună un proiect. E tămbălău, e muncă, dar poate fi un culoar foarte bun de acum încolo.

Balanță

Pentru Balanțe, poate avea loc o izbucnire sau o ieșire din partea unui colaborator sau partener de viață. Dacă se pliază și sunt abile, pot transforma o situație nemulțumitoare într-un avantaj. Pot îndrepta lucrurile. Discuțiile în casă, prin motivare, pot duce la activități comune și proiecte fructuoase pentru casă și cămin.

Scorpion

Pentru Scorpioni, conjuncția aduce strălucire în plan social. E bine să fie un pic mai atenți la cum îi percep ceilalți. Au luciditate. Au, de asemenea, impulsuri foarte emancipatoare și progresiste. Vin cu idei bune pentru ei și pentru cei din jur. Se începe discuția dintr-un punct și ajunge într-un punct cu totul surprinzător.

Săgetător

Săgetătorii inovează la lucru, unii se gândesc să schimbe nu doar locul de muncă, ci și meseria în sine. Se eliberează de o corvoadă. Găsesc niște soluții, niște persoane, vor să rămână cu lucrurile care le plac pentru ei.

Capricorn

Pentru Capricorni, conjuncția pune mai mult preț pe pasiuni. Viața nu e doar despre muncă, ci și despre bucurie și plăcere. Apar niște pasiuni, dorințe, un apetit pentru o anumită activitate. Poate ieși ceva din treaba asta. Se trezesc ei la viață, sufletul lor se trezește la viață.

Vărsător

Vărsătorii se ocupă de casă, dar și de corpul lor. Apar schimbări de stil de viață. Pot renunța la niște ticuri, obiceiuri nesănătoase. Au iluminarea de a se hotărî să facă lucruri pozitive pentru ei. Pot avea idei năstrușnice de a schimba ceva în casă.

Pești

Peștii au idei practice, foarte bune, care îi pot descurca financiar. Încăpățânarea și insistența sunt binevenite, dar și sfaturile pe care le cer unor persoane. Se pot informa din manuale sau din grupuri de discuții, de pe rețelele sociale. De asemenea, pot avea idei de a scoate bani din activități colaterale. O idee poate fi să valorifice mai mult relația cu publicul, cu societatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel