Camelia Pătrășcanu, vești bune pentru două zodii: „Au un aspect inspirator în privința muncii și a banilor”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Camelia Pătrășcanu a venit cu noi previziuni zodiacale, potrivit fanatik.ro. Astrologul a explicat cum afectează fenomenul trigonului Soare-Neptun, care a debutat marți, 11 iulie 2023, și se va încheia pe data de 28 iulie!, fiecare zodie în parte. 

Camelia Pătrășcanu, vești bune pentru două zodii

Berbecii pot căuta locurile de tihnă și pace, iar pentru unii poate fi acasă, dar acasă într-un loc ritualic. Pot face mai multe pentru sufletul lor, niște tehnici, că sunt ritualuri de pace, rugăciune. Pentru alții poate fi la mare depărtare, dar un acasă acolo, lângă omul cu care pot vorbi. Deși le place muntele, sunt recomandate locurile apoase, căci apa preia și curge și spală de energii negative mult mai ușor.

Pentru Tauri, e vorba de inspirație datorită unei colectivități în care pot fi prinși. Au nevoie de confrați, de oameni cu aceleași crezuri și intenții. Hobby-urile îi pot încărca spiritual și energetic. Explorează o libertate a sufletului și au nevoie de activități prin care se încarcă.

Gemenii, sunt din categoria acelor zodii care au inspirație prin activități în care chiar ei se implică, o cauză pe care o apără. Simt că sunt de folos, de ajutor, chiar și financiare. Soarele în Rac vorbește, în cazul lor, de un ajutor financiar. Se pot simți bine și salvatori.

Racii au un aspect care vorbește de găsirea răspunsurilor, împărtășirea inimii. Pot căuta îndrumători și mentori. Pot face deplasări lungi pentru a găsi oameni speciale sau în locuri apropiate, dar nu ușor accesibile, căci persoanele nu sunt accesibile oricui. Alții pot simți nevoia să înceapă niște proceduri de vindecare sufletească, să se detoxifieze de ideile nepotrivite, se arată în horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu.

Pentru Lei, aspectul este inspirator, cu atenta îndrumare a cuiva. Mulți nativi de foc pot folosi acest aspect pentru a scăpa de ticuri, vicii, atitudini nepotrivite. E nevoie și de o aliniere interioară pentru a putea duce drumul pe care sunt.

Fecioarele au un aspect inspirator dat de trenduri bune și oameni angrenați în acest trend. Sunt idei noi, avangardiste pe care le apără. Își aduc contribuția într-un mod organizat. Nu e vorba de un grup profesional, e extra școlar, extra profesional.

Balanțele sunt printre cele două zodii care au un aspect benefic dat de conștiința lor. Chiar vor să facă lucrurile bine și corect. Conștiința lor e chemată, maturitatea este cea chemată să intervină. Fac apel la toată maturitatea lor spirituală pentru a ști linia adevărului, a corectitudinii.

Pentru Scorpioni, aspectul e legat mai curând de idei bune și oameni buni. Au capacitatea de a comunica ideile valoroase pe care le au, experiența acumulată. Pot primi propuneri și e bine să răspundă pozitiv acolo unde le e onorată experiența.

Săgetătorii se numără printre cele două zodii care au parte de aspecte favorabile. Perioada e legată de felul în care se conectează la cei din jur. Au o intuiție fabuloasă când e vorba de alții. Au dar profetic. Le atrag atenția celorlalți asupra consecințelor anumitor acțiuni. Au un ochi bune și oferă sfaturi pertinente celor care îl cer, informează Camelia Pătrășcanu.

Capricornii au un aspect inspirator legat de inima lor bună și mintea lor înțelegătoare. Dacă își deschid mintea se pot conecta afectiv cu oricine din preajma lor. Deschiderea inimii îi duce mai aproape de persoanele din preajmă.

Vărsătorii au un aspect inspirator în privința muncii și a banilor, a eficientizării muncii. Se pot discuta proiecte, se face o echipă. Totul e legat de un entuziasm comun, crezuri comune, un elan pentru a face lucrurile împreună.

Pentru Pești, aspectul inspirator e legat de flerul lor, talentele lor, talentele lor, conectarea cu propriul lor sine, cu propriul spirit. Sufletul spune cu putere ce simte. Pot face schimbări, pot începe niște activități, să vină cu niște opinii. E vorba de acțiune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iul 2023, 11:01 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience