Camelia Pătrășcanu anunță tensiuni pentru mai multe zodii. Cum afectează Lună Nouă în zodia Gemeni fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Lună Nouă în zodia Gemeni fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Fanatik.ro, care sunt zodiile care vor avea parte de tensiuni în această perioadă. Celebrul astrolog a explicat și cum va afecta Lună Nouă în zodia Gemeni fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, pot apărea revelații în legătură cu niște secrete. Le cade vălul de pe ochi în legătură cu persoane și situații. Viitorul sună bine, aduce lucruri bune sau nu. Vremurile se schimbă. E momentul să facă niște schimbări acum sau mai târziu – toate astea le trec prin cap, cu multă agitație.

Pentru Tauri, Luna Nouă din zodia Gemeni e fixată în zona banilor. Aspectele tensionate vizează mai curând înșelări din partea prietenilor. Li se vând niște vise sau proiecte care nu sunt potrivite sau realizabile pentru ei. E bine să se bazeze pe forțele lor.

Pentru Gemeni, Luna Nouă vine cu reconfigurare. Sunt stimulați astral să se ia în serios ori să ceară iertare. Pot realiza că s-au înșelat sau că au fost în eroare. Au aceste revelații, mai ales că și Mercur este în domiciliul lor. Conștiința e foarte activată și nu o pot ascunde.

Pentru Raci, Luna Nouă e consolativă. Au multe lucruri de lăsat în urmă. Trebuie să fie atenți la bagajele pe care le mai cară după ei. Trebuie să lase anumite locuri în urmă sau regretele că nu au făcut tot ce puteau face la un moment dat. Multe regrete pornesc încă din tinerețea lor. Nu are sens să mai regrete. E posibil să se fi schimbat cursul vieții, dar nu scrie nicăieri că nu putem reveni.

Leii au o atentă intuiție în legătură cu mediile propice pentru ei sau cele care nu le sunt potrivite. Se pot simți un pic prinși în anumite colectivități, grupuri, tovărășii. Pentru că sunt flatați, pot spune prea repede da și pot simți că n-au evaluat bine oamenii și situațiile.

Pentru Fecioare, e o Lună Nouă care aduce o oportunitate. Oportunitatea e foarte frumoasă. Tam-nesam li se poate propune ceva. Brusc, pot avea parte de o inițiativă la care participă. Par să se teamă, e din nou același joc cu încrederea în sine. Această Lună Nouă aduce o schimbare legată de poziție și statut.

Pentru Balanțe, vine călătorii sau contacte cu persoane interesante. Străinătatea, contactul cu oameni care vorbesc altă limbă este subliniată la această Lună Nouă în zodia Gemeni. Această Lună le ajută să înțeleagă persoane care erau de neînțeles.

Scorpionii sunt vizați în specularea unor ocazii bune din care pot trage niște avantaje, pot câștiga mai mulți bani. Se plasează în situații de pe urma cărora să se aleagă cu niște avantaje. E o Lună Nouă care le dau idei pentru a nu pierde timpul.

Săgetătorii au o Lună Nouă în zodia Gemeni frumoasă la nivelul relațiilor. Discută lucruri fresh, care le împrospătează sufletul. Trebuie să fie atenți la discernământ, pentru că riscă să se exalteze prea mult. Pe de altă parte, propria lor persoană pare să fie mai importantă decât familia.

Capricornii pot avea schimbări la locul de muncă. Se gândesc că sunt capabili să accepte oferte de muncă în altă parte sau cu alții, să își mute biroul. Sunt capabili să găsească înțelegerea și cooperarea celor tineri.

Vărsătorii au o Lună Nouă creativă, gust pentru studiu, poate fi o limbă nouă, să își țină un jurnal… Se pot apuca de o activitate, n-au bani pentru ea, iar asta e partea mai tensionată.

Pentru Pești, e o Lună Nouă care îi pune pe gânduri. Se gândesc la bătrânețe, la ce vor să facă pe viitor. Încrederea în sine poate fi un pic zbuciumată, căci acum își descoperă slăbiciunile sufletești. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 iun 2023, 13:14 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience