Horoscop. Camelia Pătrășcanu, atenționare financiară pentru o ZODIE. Cum afectează Mercur în zodia Rac fiecare semn zodiacal

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni zodiacale pentru următoarele cinci zile. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni zodiacale pentru următoare perioadă, potrivit fanatik.ro. Celebrul astrolog a explicat cu ce schimbări vine Mercur în zodia Rac. Potrivit acesteia, în această perioadă vom fi mult  mai atenți la modul în care gestionăm energia, sănătatea și resursele materiale.

Cum afectează Mercur în zodia Rac fiecare semn zodiacal

Pentru Berbeci, este un tranzit foarte harnic și eficient în privința vieții personale și a confortului. Pot avea mult spot, căci sunt ajutați de planete. Unde e nevoie de ajutorul familiei, e bine să își deschidă sufletul. Unii se pot trezi peste timp cu diverse situații favorabile.

Taurii au un Mercur în zodia Rac ce îi face dibaci, inteligenți în ce privește rezolvarea unor chestiuni birocratice. Pot avea o perioadă în care rezolvă multe probleme, achită ce e de achitat. Au întâlniri cu persoane diverse și importante, influente. Află lucruri practice și legate de interesele lor personale.

Gemenii au un tranzit cu dibăcie financiară. Sunt conservatori și zgârciți. Cam așa și trebuie să fie în această perioadă. Sunt îndârjiți când e vorba să țină de banii lor. Nu trebuie să bage mâna prea adânc în buzunar. Pe 7 și 8 iulie pot primi bani.

Racii au parte de istețime și claritate mentală. În aceste zile mercuriene au mai multă luciditate. Fac alegeri bune, disting calea cea mai bună pentru ei din mai multe alternative. Cântăresc mult lucrurile când e vorba de călătorit, de invitații.

Leii au un Mercur în zodia Rac cu mai multă introspecție. Au nevoie de liniște, calm și tăcere. Nu vor să își bată neapărat capul cu unele lucruri și merg pe pilot automat. Scade agitația mentală sau fac un pas în spatele dezbaterilor. Vor mai multă luciditate și au nevoie de detașare.

Fecioarele se pot reîntâlni cu prieteni vechi și buni. Pot înțelege peste timp dacă lucrurile pe care le-au simțit cu diverse persoane sunt corecte. Reîntâlnirile sunt frumoase și pline de înțelepciune. Se pot lămuri multe lucruri din trecut. Sunt înțelepte, cântăresc bine oamenii și grupurile în care sunt. Au chef de vorbă și află lucruri despre cei apropiați.

Pentru Balanțe, Mercur în zodia Rac aduce analiză. Extrag din analize dacă au șanse să își atingă anumite obiective, dacă e potrivit pentru ele un anumit drum ales. Sunt preocupate de carieră.

Scorpionii au un tranzit isteț în a căuta căi de rezolvare ale unor probleme ce țin de administrarea unei firme sau a locului lor de muncă. Vor să înțeleagă legile, să înțeleagă lucrurile de sus. Alți Scorpioni au dor de ducă, dor de casă, dor de locurile natale.

Săgetătorii au parte de rentabilitate, eficiență și spor în urma folosirii tuturor atuurilor pe care le au acum. Unii pot face tranzacții, vânzări, închirieri. Pot lua decizia să renoveze ori să valorifice un bun.

Capricornii au un Mercur în zodia Rac foarte atent cu oamenii apropiați. Li se recomandă să asculte cu mai multă atenție ce au alții de spus. Își pot da seama de atitudinea celuilalt. Se pot povesti multe din trecut. Se pot readuce în discuție lucruri care se știu deja, dar sunt privite cu maturitatea de acum.

Vărsătorii îl au pe Mercur în zona muncii. Au nevoie de o agendă, de un orar, le-ar prinde bine. Banii vin chiar în aceste zile ale lui Mercur în zodia Rac, doar în urma unei organizări foarte bine făcute. E posibil să fie discuții destoinice.

Peștii au un tranzit cu multă emoție și mult sentimente. Își analizează inima, sunt transparenți, însă prudenți în privința iubirii pe care o poartă oamenilor. Simt nevoia să dedice mai mult timp ocupațiilor recreative, pasiunilor. Învață lucruri noi, sunt cu ochii pe tutoriale. Au bucurii din lucrurile pe care le produc.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2023, 12:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience