Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Zodia care are noroc de BANI

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video Antena 3
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video Antena 3

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziune astrologice pentru săptămâna care urmează. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, la Antena 3, care sunt zodiile care vor avea succes săptămâna viitoare, și care sunt acelea care vor întâmpina greutăți. 


Berbec 
Berbecii sunt foarte concentrați asupra planurilor pe care le au. Sunt sfătuiți să aibă răbdare miercuri, căci se anunță o zi un pic mai dificilă. Vineri vor avea spor la muncă și vor primi o recompensă financiară. 

Taur
Taurii au multe de rezolvat, dar cu tact și diplomație vor duce la final cu bine orice își propun. Miercuri este o zi tensionată în ceea ce privește familia. Este posibil ca punctul lor de vedere să nu fie împărtășit de persoanele dragi lor. 

 

Gemeni 
Gemenii găsesc soluții pentru a rezolva dificultățile financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Sfârșitul de săptămână aduce creativitate și liniște. 

Rac 
Sătămâna aceasta stă sub semnul relațiilor personale. Nu acordă atenție modului în care sunt percepuți de către cei din jur atunci când problemele lor sunt urgente. Vineri și sâmbătă au multe drumuri de parcurs, dar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. 

Leu 
Leii sunt preocupați de sănătate, aspect pe care l-au cam neglijat în ultima perioadă de timp. Trebuie să fie mai atenți la modul în care își aleg cuvintele pentru că este posibil să îi rănească pe cei din jurul lor. 

Fecioară 
Fecioarele pot avea mici deziluzii la început de săptămână când realizează că s-au bazat prea mult pe anumite persoane din cercul lor de prieteni. Vineri și sâmbătă sunt două zile foarte bune pentru nativii Fecioară. 

Balanță 
În joc de află reputația Balanțelor, iar ele nu se tem să intervină pentru a rezolva situația. Își impun viziunea, iar miercuri și joi sunt două zile tensionate în care trebuie să facă apel la tact și răbdare. 

Scorpion
Luna Plină îi îndeamnă pe Scorpioni să se gândească mai mult la viitor și să își traseze planuri clare. Marți și miercuri sunt două zile tensionate în plan familial, însă weekendul aduce liniște și ocazia de a se relaxa. 

Săgetător 
Începutul de săptămână debutează cu griji finaciare și căutarea unor noi oportunități de a câștiga în plus. Abia în weekend au timp de respiro și constată că munca pe care au depus-o nu a fost în zadar. 

Capricorn 
Capricornii sunt preocupați de o persoană apropiată lor pe care nu știu însă cum să o abordeze. Întreaga săptămână este marcată de multă treabă la locul de muncă, însă nativi Capricorn vor face față proovocărilor pentru că dispun de diplomația necesară. 

Vărsător 
Multă muncă, chiar de la începutul săptămânii, însă Luna Plină le ofere claritate și capacitatea de a înțelege care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și atinge toate obiectivele propuse. 

Pești 
Peștii simt nevoie de libertate. De ceva vreme se simt captivi în rutină și visează la ceva care să îi scoatp din ritmul cotidian pe care îl găsesc apăsător. În mediul profesional le este recomandat să adopte o atitudine mai îndrăzneață și să aibă curajul de a-și exprima punctul de vedere. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel