Camelia Pătrășcanu, horoscop. Zodiile au parte de mari schimbări în timpul conjuncției Venus retrograd-Mercur: „Poate fi un moment de salt”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale. 

Conjuncția dintre Venus și Mercur este cel mai nou fenomen astrologic care va avea loc astăzi și care va aduce schimbări în viețile zodiilor, spune Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik


Berbec

Pentru Berbeci este o perioadă absolut minunată, pentru că sunt animați de această conjuncție și pot avea niște revelații: care e calea lor, drumul lor și dacă sunt împăcați că merg pe ea, când poate alții nu-i urmează sau că pot fi greu de urmat, nu toată lumea are ritmul lor. Pot accepta asta, bucurându-se de ceea ce sunt. Au șansa să facă lucruri noi, să reia niște idei, proiecte, acțiuni și să aibă niște realizări dintr-o pasiune. Alții se pot gândi la dragoste, relații apropiate cu copii.

Taur

Este o perioadă minunată pentru casă și cămin. Este o perioadă foarte bună pentru a realiza, datorită acestui Venus Retrograd care sunt prioritățile lor legate de viața personală, confort, siguranță și cumva au nevoie de spațiul lor, pe care și-l pot crea fizic în casa în care stau cu alte persoane, unde au programul și timpul lor. 

Gemeni

Este o conjuncție importantă, pentru că Venus e planeta zodiei lor și au șansa să realizeze care e  direcția de viață pe care pot merge și după să vadă ce schimbări fac. Mai întâi trebuie să se dumirească în legătură cu calea vieții, punctul din viitor în care vor să se vadă, cum se văd acolo și ce trebuie să facă ca să ajungă acolo. Deocamdată, despre asta e vorba și se pot hotărî brusc legat de anumite călătorii sau discuții, chiar dacă înainte au spus nu. Pot stabili de pe-o zi pe alta niște planuri.

Rac

Pentru Raci, această conjuncție este situată în zona eficienței, rezultatelor pe care le vor în viața lor. Se pot îndoi de faptul că anumite investiții făcute, financiare sau de inimă, să nu ducă acolo unde și-au propus, să simtă că lucrurile se înfundă, cumva. E nevoie acum să facă niște corecții cu foarte mult curaj, să pună piciorul în prag. Într-adevăr, relația conjuncției cu destinul le spune că trebuie să intervină, să pună piciorul în prag, să-și ceară drepturile sau să facă noi reguli prin care să se asigure că lucrurile se desfășoare bine.

Leu

Pentru Lei, este o conjuncție care îi ajută să își contureze alte perspective, cu mult curaj. Au o hartă bună pentru schimbări destul de importante în viața lor. Aceste trei zile îi pot ajut să înțeleagă și care sunt metodele prin care să facă aceste schimbări, cum e mai bine. Pentru cei care sunt plecați în vacanță și nu au planuri mari, e posibil ca ce găsesc acolo în vacanță să-i oblige să ia atitudine, să acționeze împreună cu autoritățile. 

Fecioară

Pentru Fecioare avem o conjuncție Mercur-Venus menită să le ajute să înțeleagă din greșelile trecute. Pentru a profita de posibilitatea care s-a deschis, e necesar să nu mai greșească așa cum au făcut-o în trecut, amânând sau fiind prea rezervate, neieșind în față. Au de învățat din aceste greșeli din trecut. Poate fi un moment de salt, iar conjuncția Venus-Mercur le spune că nu mai trebuie să ezite.

Balanță

Pentru Balanțe, conjuncția poate fi interpretată în mai multe feluri. Pentru cei care sunt singuri, poate fi o reanalizare a unor oportunități sentimentale, a unor relații și dacă au spus nu, pot spune da și dacă au spus da, pot spune nu. Se pot răzgândi, mai ales în urma unor vești pe care le primesc. Pot deprinde o concluzie foarte corectă în legătură cu o anumită persoană și știu dacă pot merge mai departe sau nu. 

Scorpion

Conjuncția poate repune pe tapet o situație de autoritate pe care ei poate n-au traversat-o foarte bine. Au un deja vu în aceste zile, se gândesc că poate s-au mai aflat în această situație. De data aceasta, trebuie să acționeze cu mai multă hotărâre, să nu se mai lase șantajați, manipulați, să-și știe mai bine drepturile, să știe ce vor, să nu mai facă concesii, să aibă mai multă demnitate, să fie mai implicat și să-și recunoască greșelile.

Săgetător

Conjuncția poate aduce adevăr și dreptate, pot înțelege altfel lucrurile, așa cum n-au făcut-o altă dată. Poate fi în raport cu copiii, pentru cei care sunt părinți, poate că i-au judecat greșit și nu le-au dat șanse și se pot hotărî să-i susțină de-acum înainte. Pot avea revelația că nu au îndrumat corect sau n-au avut încredere. Pentru alții, poate fi vorba de niște decizii pe care trebuie să le ia și pe niște analize pe care trebuie să le facă în legătură cu orice activitate pe care o întreprind acum.

Capricorn

Conjuncția Mercur-Venus retrograd poate aduce discuții foarte sincere. Ele sunt repetate, dar acum le pică fisa cu partenerul de viață. Abia acum aud ceva ce li se spune de multă vreme, dar înțeleg într-o cheie potrivită. Își dau seama ce li s-a spus, dar nu a însemnat nimic pentru ei și acum înțeleg ce însemnătate are acel lucru pentru partenerul lor și faptul că nu au dat suficientă atenție poate că a rănit.

Vărsător

Conjuncția este legată de relațiile intime, relațiile personale. Simt nevoia ori să se impună, ori să se confrunte cu realitatea. Aspectele sunt bune, acceptarea realității e una curajoasă. Poate că asta nu le creează un confort, dar măcar lămuresc lucrurile, multe lucruri îi nemulțumesc.

Pești

Pentru Pești este o conjuncție în zona organizării și a eficienței. Planetele sunt prezente în Leu și e nevoie ca ei să nu mai țină cont de nimeni din preajma lor, să nu mai fie sensibili la criticile celorlalți. Soluțiile lor pot fi cu totul altfel. În general, ce nu funcționează pentru alții funcționează pentru ei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iul 2023, 13:36 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience