Camelia Pătrășcanu, horoscop. Venus intră în Gemeni pe 11 aprilie 2023. ZODIA care are parte de bani

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care este horoscopul pentru ziua de 11 aprilie. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Berbecii au un tranzit al lui Venus în Gemeni foarte bun și pentru studii, și pentru călătorii. Nu există vreo amenințare în zilele de aprilie cu acest tranzit. Sunt multe schimburi de idei. Intre 1 și 7 mai, vor intra sub incidența lui Saturn și Neptun și pot descoperi confuzii pe care trebuie să le clarifice. Pot fi prinși la mijloc între două persoane sau două atitudini.

Taur

Pentru Tauri, Venus în Gemeni are mai mult impact asupra banilor. E adevărat, e vorba de idei, de informații, de date, dar cu descărcare pe bani. Pot manevra informațiile, actele, legea, tot felul de labirinturi prin care se strecoară astfel încât să își protejeze banii. În aprilie, apar aspecte tensionate cu Saturn. Oameni pe care contau îi pot păgubi.

Gemeni

Pentru Gemeni, Venus aduce frumusețe, farmec, grație, fiind chiar în semnul lor zodiacal. Îi ajută să își pună în valoare trăsăturile frumoase. Își doresc mult tihna, pacea, liniștea sau iubirea. Vor detecta cu precizie ce îi stresează. Sunt foarte sensibili acum, dornici de pace și de tihnă. Unii pot descoperi, mai ales între 11 și 25 aprilie, că responsabilitățile, colegii urâcioși sau o instituție le strică tihna.

Rac

Pentru Raci, Venus în Gemeni poate aduce nostalgii, reîntâlniri cu foști prieteni, colaboratori. Unii pot simți nevoia să revadă locuri, să facă tot felul de călătorii. Au loc conversații legate de iubire. Ascultă confesiunile celor apropiați, dar și ei simt nevoia să își descarce sufletul.

Leu

Leii beneficiază de un Venus foarte social, aducător de noi prieteni, mai ales tineri, cu idei în vogă. Își doresc să fie la curent cu tot ce se petrece, să fie promotorii unor noi trenduri, să fascineze lumea din jurul lor. Pot suci mințile altora. E un tranzit frumos din punct de vedere social și foarte curtenitor. Au curtezani, primesc laude, le e ușor să vorbească și să fascineze prin lucrurile pe care le spun.

Fecioară

Fecioarele pot avea parte de suport, de sprijin din partea șefilor sau autorităților. Pot fi surprinse de cât de bine se vorbește despre ele, cu toată cuadratura cu Saturn. Cuadratura poate aduce confruntări cu persoane care le contestă spusele, meritele, dar, de fapt, ăsta e un prilej să își arate inteligența imbatabilă. Orice confruntare e o trambulină pentru Fecioare, pentru a aduce la suprafață gândirea lor extraordinară. Au noblețe în zona profesională.

Balanță

Pentru Balanțe, este un Venus în Gemeni aducător de multe discuții. Chiar caută persoana sfătoasă, informații care le pot ajuta. Au nevoie de sfaturi competente când e vorba de lege, de ordine. Vor să știe cât se pot întinde, mai ales dacă vor să renunțe la o colaborare.

Scorpion

Scorpionii sunt afectuoși chiar și cu colaboratorii. E nevoie din partea lor să fie blânzi, să aprecieze calitățile celuilalt, să se poarte cu mănuși, cu delicatețe. În dragoste, Venus aduce un limbaj curtenitor, măgulitor și poate că le este dificil de multe ori să spună ce gândesc.

Săgetător

Pentru Săgetători, Venus în Gemeni îi ajută să strălucească, să se prezinte într-o formă splendidă, să corecteze o impresie greșită. Venus e tensionat de Saturn în aprilie, până pe 25, dar tocmai de aceea mulți vor dori să întinerească, să se întoarcă la o formă din trecut. Asta îi mobilizează splendid.  Vor deschide uși care până acum au fost închise.

Capricorn

Pentru Capricorni, urmează o serie de colaborări la locul de muncă pe care le vor avea cu persoane foarte tinere. Învață lucruri noi. Este un moment bun pentru a împrospăta maniera de lucru, de a lucra cu unelte noi, cu unelte moderne, de a fi mai eficienți. Aspectele sunt minunate în privința banilor. Saturn le atrage atenția asupra modului în care comunică mai ales cu persoanele neștiutoare pe care le tot taxează.

Vărsător

Pentru Vărsători, Venus în Gemeni aduce dorință de iubire, de joacă. Unii se pot îndrăgosti, dar nu e ceva carnal, poate de viață mai mult. Au nevoie de libertate, să facă lucrurile spontan, chiar și în muncă. Au nevoie ca disciplina de la muncă să nu fie prea constrângătoare. Pot începe o pasiune nouă, se apucă de o activitate nouă.

Pești

Pentru Pești, Venus în Gemeni marchează relațiile de familie, care se pot îmbunătăți. Apar musafiri care pot schimba atmosfera în casă. Se răscolesc spre vindecare niște teme mai vechi. Discută cu cineva din familie explicând ce nu au făcut bine în trecut. Se abordează teme sensibile, dar cu grație și delicatețe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel