Camelia Pătrășcanu, horoscop. Saturn Retrograd, schimbări majore pentru zodii: „E o perioadă cu avertizări”

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu face noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Saturn a intrat în zodia Pești, fenomen care are loc odată la 30 de ani, anunță Camelia Pătrășcanu. Acest fenomen aduce mari schimbări în viețile tuturor zodiilor, ce pot fi resimțite până în luna ianuarie, potrivit Fanatik

 

Berbec

Pentru Berbeci, este în perioadă în care poate să le aducă teste, mai ales în două domenii. Muncesc în această perioadă, mai ales în iunie și iulie, cu foarte multă dedicare. Saturn Retrograd le spune că trebuie să pună binele mai presus de alte lucruri, să fie mai înțelept, să știre că treaba trebuie să fie făcută bine.

Taur

Pentru Tauri, acest Saturn Retrograd vizează în primul rând iubirea, dragostea, mai ales față de apropiați, familie sau prietenii de suflet. Saturn Retrograd îi invită să fie circumspecți, nu neiubitori. Să nu se încânte dacă li se fac ochi dulci, pentru că e posibil mai ales în luna iulie. Să cântărească bine, să nu se lase ușor flatați.

Gemeni

Saturn Retrograd îi ajută să-și reanalizeze poziția locul de muncă sau în instituția în care lucrează. Poate că pentru mulți, Saturn face un pas în spate și multora dintre Gemeni nu le mai dă chef de atât de multă putere sau nevoia de conducere. Își pot da seama că e prea mult pentru ei.

Rac

Saturn Retrograd poate să-i îndemne să-și pun sub lupă credințele și convingerile spirituale, religioase sau morale. Au multe lucruri de analizat, stau pe gânduri. Li se povestesc situații de viață și stau și analizează. Saturn retrograd poate fi pentru unii dintre Raci aducători de nostalgii, nevoia de a călători în locuri importante pentru ei, de care se simt conectați sufletește.

Leu

Pentru ei această perioadă permite reanalizarea unor câștiguri sau posibile beneficii materiale, financiare. Cum pot ajunge la ele, ce trebuie să sacrifice pentru a-și păstra bunurile și averea. Saturn e reductiv, deci e posibil ca mulți Lei să renunțe la niște beneficii, dacă asta îi costă prea mult.

Fecioară

Saturn este retrograd în zona imaginii publice și poate pentru multe Fecioare este un moment de autoanaliză, provocat de diverse relații, întâlniri. Își analizează cu mai multă atenție stângăciile, greșelile nu pentru că Saturn e un pedepsitor, ci pentru că au mai multă luciditate decât altădată. 

Balanță

Saturn Retrograd poate aduce mult efort în plan profesional. E o perioadă care le pune, mai ales în lunile iulie și august, pe multe gânduri, în sensul că descoperă că munca sau mediul profesional le îmbolnăvesc. E ceva toxic acolo, la muncă și trebuie să identifice. Se pot răscoli niște probleme sau sensibilități mai vechi. E o perioadă cu avertizări și asupra stării de sănătate. 

Scorpion

Pentru Scorpioni, Saturn retrograd aduce înțelepciune pentru cei care sunt părinți. Pot înțelege abia acum, după foarte mulți ani, anumite greșeli peste care pot face niște evaluări. Trebuie să își analizeze viciile, excesele, patimile și lăcomiile, pentru că nu sunt bune pentru sănătate,

Săgetător

Casa și căminul primesc acest Saturn Retrograd. Poate fi vorba despre reparații sau recondiționări. Au și un spirit de lucru și de meștereală, care îi poate ajuta, mai ales în lunile de vară. Pe de altă parte, relațiile de familie și mai ales cu persoanele în vârstă, au nevoie de mai multă atenție și discuții lămuritoare. Află multe lucru despre oamenii din familia lor și descoperă o altă istorie de familie.

Capricorn

Este un Saturn retrograd care pune sub semnul întrebării niște convingeri pe care le au. Marte îi ajută oricum mult vara asta să pună întrebări, să afle lucruri, să se întoarcă la manuale sau la cărți, la documentare și să-și completeze informația.

Vărsător

Vărsătorii își pot pune probleme financiare. Poate unii chiar un recul financiar, nu au încasări sau simt că ar putea câștiga mai mult și n-o fac. Pot avea un sentiment al nesporului, tocmai de aceea asta le poate da idei mai multe legate de modalități prin care îți pot crește veniturile. Prudență la cheltuieli și mare atenție asupra îngrijirii corpului.

Pești

Saturn Retrograd vizează atenția imaginii de sine. Peștii trec printr-un proces, care va continua și anul viitor, unul de autoanaliză, foarte serios, care îi face mai profunzi, mai înțelepți, mai sârguincioși, mai coerenți cu ei înșiși.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel