Camelia Pătrășcanu - Horoscop pentru prima jumătate a lunii iulie 2023. Schimbări majore pentru zodii: „E o perioadă cu folos”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu face noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Sunt primele două săptămâni din luna iulie care pun accent pe dorințele pe care le au și vor cheltui și bani pentru lucrurile pe care și le doresc. Sunt exigenți, sunt pretențioși și vor tot ce e mai bun pentru ei. Poate reușesc să convingă pe cineva din casă, cămin, să-i sprijine, merg la coarda sensibilă să capete partea lor, dar nu mai mult de atât. Se dovedesc în acest interval foarte înțelepți, mai ales la începutul lunii. Poate aduce și o aventură sau o iubire la începutul lunii iulie.

Taur

Sunt foarte preocupați de casă și cămin. Unii pentru confort și înfrumusețarea casei vor arunca cu bani, mai ales dacă stau în disconfort de multă vreme. Dacă au șansa să achiziționeze, o fac la începutul lunii. Starea de spirit este de vacanță, fără efort. Mintea le merge. Pot avea discuții și întâlniri cu diferite persoane. Pot fi discuții în taină.

Gemeni

În prima săptămână din luna iulie sunt multe discuții legate de bani, de calcule. Vor fi bani care vin prin instituție. Se vor întreba cum pot face mai bine să primească mai mulți bani prin munca lor. Ei vor specula ca să obțină cât mai multe și e posibil să reușească.

Rac

Au tot felul de gânduri în cap. Pot ajunge la niște soluții pe care nu le-au văzut până acum. Acum au multe idei și multe planuri. Au prudență și înțelegere dacă nu scot din buzunar. Pot cheltui pentru ei, dar nu pentru alții. Să se gândească bine dacă vor să participe la evenimente deoarece s-ar putea să fie cheltuieli mari și fără distracție.

Leu

Este o perioadă minunată, mai ales pentru starea lor de bine. Este foarte probabil să se gândească să facă ceva pentru ei, să fie bine ei. Fie apelează la tratamente, fie merg în vacanțe pentru a se întreține de starea energetica și să fie și în formă. Sunt foarte preocupați de propria persoană. Nu vor multă agitație, vor liniște. Spre mijlocul lunii iulie sunt mobilizați și financiar.

Fecioară

Perioada aceasta aduce discuții cu prietenii, diverse drumuri, pot avea loc niște reîntâlniri. Vor fi rememorări, ca și când ar sărbători ani de la trecerea liceului. Se pot petrece evenimente care le aduc aminte de momente cu încărcătură sentimentală, aceste situații fiind sensibile. Pot înțelege mult mai profund de ce li s-au întâmplat anumite lucruri și se pot vindeca, deși este o reactivare foarte sensibilă acolo, în special în prima săptămână a lunii iulie.

Balanță

15 iulie este foarte bogat în carieră. Sunt foarte conformiști, foarte riguroși. Țipă dacă nu se respectă normele, convențiile. Cei care muncesc vor avea succes datorită acestei situații. E un moment în iulie când va trebui să-și aprecieze munca. Întâlniri cu prietenii, în special după 5 iulie. Vor fi curtate Balanțele.

Scorpion

Scorpionii au multă treabă, o iau în serios, au rezultate bune. Relația cu cineva cu care colaborează poate deveni destul de abruptă. Dacă ei vor vedea partea practică a lucrurilor, nu escaladarea unui conflict, ei vor fi perfect mobilizați, sunt determinați să rezolve lucruri. EI pot găsi un ghișeu deschis unde să-și rezolve lucrurile

Săgetător

Primele două săptămâni din iulie e o preocupare mare pt bani și pentru avere. De asemenea este și un simt al conservării pentru tot ceea ce a căpătat până acum. Discuțiile cu cei mai vârstnici de până acum le pot aduce ceva foarte valoros pentru ei. Prima săptămână le aduce multe lucruri. Condiția este să aibă totul în regulă la muncă. Posibil să amâne vacanța din cauza muncii.

Capricorn

Este o perioadă relațională. E bine să fie cu ochii pe apropiați, mai ales pe partenerii de viață. Multe discuții. Poate că unele se poartă cu sinceritate. Discuții vor fi purtate și din cauza unor revederi. Se vor spune foarte multe lucruri în legătură cu persoane vechi din viața lor cu care se vor revedea. Relația cu partenerul necesită mia multe gesturi de iubire și tandrețe, nu neapărat cadouri.

Vărsător

Aduc muncă, dar o muncă bună. E cu roade financiare. Apoi, se așează cumva pe șine și simt că e mult mai ușor. Colaborările sunt minunate și consolidează lucrul în echipă. Sunt într-o dispoziție mai vanitoasă. Au nevoie de confirmare. Privirea le este furată de cineva, nu se știe dacă le fură și inima.

Pești

Primele două săptămâni aduc chef de discuții sau chiar discuții literare. Sunt poeți, descriptivi. Vor să fixeze amintiri. Sunt foarte maturi, vor să dea sfaturi sau trag niște concluzii înțelepte. Atenție la sănătate, îi ajută planetele dacă vor. Pot fi mai inventivi sau chiar creativi. Sunt spontani la lucru, potrivit AstroFanatik.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 iun 2023, 10:06 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience