Camelia Pătrășcanu, horoscop - Pluto intră în Vărsător pe 23 martie 2023. Zodia care are parte de o transformare uluitoare

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Pluto intră din nou în Vărsător, pe 23 martie 2023, fenomen care s-a mai întâmplat doar acum 250 de ani. Camelia Pătrășcanu anunță schimbări pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Pentru Berbec, este un tranzit stimulativ mai ales din punct de vedere financiar. Apar tehnici noi, acțiuni noi pentru a atrage bani altfel decât au făcut-o. Nu e vorba neapărat despre a schimba profesia, ci abordarea unor alte tipuri de acțiuni. Berbecii se prind cum funcționează piața, lumea. Văd un pic mai în viitor decât alții și își adaptează mișcările, alegerile.

Taur

Pentru Tauri, vine cu o mare nevoie de libertatea mai ales în carieră. E mai puțin corvoadă, dar asta nu înseamnă că nu își asumă sarcini. Nu suportă de acum încolo cutumele, formalitățile, etichetele. Unii dintre ei vor dori să iasă din alianțe, din parteneriate, din colaborări pentru că își doresc o mai mare libertate. Vor regândi și negocia obligațiile pe care și le-au asumat.

Gemeni

Pentru Gemeni, Pluto în Vărsător poate aduce aceeași dorință de libertate, dar poate avea legătură cu altă geografie. Vor să schimbe locul în care stau, în care activează. Mai curând își doresc provocări noi și să-și deschidă un pic aripile. Vor orizonturi noi. Își valorifică timpul liber și hobby-urile. Își pot satisface dorințe în plan cultural.

Rac

Pentru Raci, apare puterea de a se elibera de tot ce e vechi și îi sufocă. Pot fi convingeri, tradiții, relații, bunuri. Vor păstra lucruri doar dacă au nevoie de ele doar pentru viitor, cu toate că în general sunt destul de conservatori. De data asta, vor lua cu ei doar lucrurile cu adevărat relevante. Pot da mai multă libertatea copiilor, gândesc și alte activități prin care să facă mai mulți bani. Își schimbă obiceiurile de viață, renunță la vicii.

Leu

Pentru Lei, este un Pluto în Vărsător care îi ajută să își schimbe imaginea publică. Dacă până acum s-au manifestat într-un anumit fel, e posibil să existe o transformare radicală. E un moment în care și ei iau un alt start. Vin imbolduri noi, inclusiv de a pleca în străinătate. Pluto îi ajută să se transforme pe ei pentru planurile noi.

Fecioară

Pentru Fecioare, Pluto aduce schimbări la nivelul sarcinilor de zi cu zi și al muncii de zi cu zi. Nu vorbim neapărat de carieră, cât de sarcini și activități zilnice. Pluto le dă ocazia să creadă că pot face lucrurile în alt mod. E o schimbare de optică radicală. Își dau seama că pentru a se apuca de un proiect nou, trebuie să fie mai relaxate, mai creative, mai spontane pentru a putea ține pasul.

Balanță

Balanțele trăiesc o regenerare. Au un alt entuziasm de viață. Se reinventează prin dispoziție, atitudine, față de viața însăși și propria lor persoană. Un dor de tinerețe apare pentru foarte multe Balanțe. Abordează mai puțin crispat sarcinile obișnuite ale vieții.

Scorpion

Scorpionii simt schimbarea în cămin și casă. Nu sunt cunoscuți ca fiind extrem de primitori, dar iată că Pluto în zona căminului îi invită să își transforme casa într-un club, mai ales în cazul celor trecuți de a doua jumătate a vieții. Vor să ofere mai mult din experiența lor de viață, să ofere sprijin celor din jur.  Alți Scorpioni, cei tineri, își iau lumea în cap. Vor mai multă libertate, mai multă independență, Mulți pleacă din căminul familiei.

Săgetător

Săgetătorii sunt și ei vizați. Pluto le schimbă crezurile sau le verifică. Pe multe le poate spulbera. Se poate să fie pregătiți pentru asta. Să schimbe paradigma, viziunea despre viață și lume. Au o altă abordare asupra tuturor evenimentelor care se petrec. Intuiția lor se trezește acum. Văd mai departe decât alții.

Capricorn

Pentru Capricorni, banii cu siguranță vor cunoaște o altă filozofie de acum încolo. Sursele vechi se pot zgâlțâi serios. E bine să o ia înaintea acestui Pluto și să caute ei noi surse de venit. Pentru unii, poate veni o pensionare urmată de alte activități. Pentru alții, tineri și foarte funcționali, Pluto le spune că își pot accentua atuurile, mai ales cele intelectuale.

Vărsător

Vărsătorii au parte de transformare uluitoare. E un regenerator pentru ei și la nivel fizic. Se gândesc la tinerețea lor celulară, la capacitatea lor de vindecare. Pluto le aduce în vizor cum se comportă cu propria lor ființă. Își schimbă stilul de viață, înțelegând că dacă vor să aibă longevitate sau să reîntinerească ar face bine să facă altfel lucrurile. La nivel social, au o oarecare nonșalanță și intransigență.

Pești

Peștii se despovărează de rușinea, vina care i-au complexat. Vom avea Pești mult mai înțelepți, mai coerenți cu ei înșiși. Pluto în Vărsător completează tabloul ștergând din memoria și sufletul lor vechile răni și resentimente.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel