Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru zilele de Paște 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni speciale pentru zilele de Paște.

Camelia Pătrășcanu a realizat un horoscop special pentru zilele de Paște, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Pentru Berbeci, nostalgia e destul de accentuată. Au de Paște testul de a da mult de la ei, de a tolera, de a fi ocrotitori și consolatori mai ales cu bătrânii. Dacă dau fără să se uite la cât primesc, atunci vor avea o zi cu adevărat plină. Pot exista și mici obrăznicii, dar nu trebuie să fie foarte pedagogi.

Taur

Taurii au o conjuncție Lună-Saturn în Pești în zona prietenilor. Le lipsesc prietenii, se simt singuri lângă prietenii nepotriviți. Pot avea sentimentul că nu sunt înțeleși, că oamenilor de la distanță nu le pasă de ei. Se pot strădui mai mult. Dacă se detașează și observă aproape antropologic ce se întâmplă în jur, fără să critice, fără să intervină, vor trece peste disconfort.

Gemeni

Pentru Gemeni, conjuncția Lună-Saturn aduce nevoia de a sărbători tradițional. Pot fi invitați la cineva, iar dacă au invitați sunt foarte protocolari, așa cum de obicei nu se poartă în casa lor. Apreciază mult oamenii cu înțelepciune, cu experiență de viață. Au nevoie de contact cu persoane de o vârstă înaintată.

Rac

Pentru Raci, această conjuncție activează dorul de casă, chiar dacă sunt în țara lor. Poate fi vorba de casa copilăriei, au o tânjire după autenticitate, un adevăr legat de primele amintiri ale unui context spiritual, în care și-au cunoscut sufletul. Crește sentimentul de acasă, dar dintr-o perspectivă spirituală. Mulți vor deplânge faptul că nu mai trăim vremurile de altădată, dar ar fi bine să nu exagereze cu acest discurs.

Leu

Pentru Lei, se pune accentul pe sănătate, pe grija pentru starea lor de bine, apropo de cei care fac excese alimentare de Paște. Mănâncă atent, cu măsură. Unii, cu rețeta medicală sub ochi, petrec și se bucură mai ales legat de aspectul acesta gastronomic. În altă ordine de idei, nu vor să fie prea deranjați de Paște.

Fecioară

Pentru Fecioare, este o sărbătoare care pune accentul pe relații, nevoia de a fi prevenitoare, îngrijitoare, atente cu persoanele din preajma lor. Se gândesc mult și au mult afect pentru persoanele care au o experiență bogată de viață care se află într-un impas. Sunt grijulii, dar nu pretențioase.

Balanță

Pentru Balanțe, e nevoie de multă atenție și grijă pentru tot ce e în jurul lor. E bine să le spună o vorbă bună bătrânilor familiei, mai ales în a doua parte a zilei de Paște când lucrurile se armonizează, se așază. Tensiunile în prima parte a zilei pot fi generate de agitație.

Scorpion

Pentru Scorpioni, sărbătoarea aduce multă iubire și nevoia de iubire. Sunt foarte tradiționaliști. Se pot ocupa, cu multă agitație, de estetica întâlnirii, de estetica sărbătorii, de cadru. Măcar un colț din casă trebuie să aibă o atmosferă aparte, poate fi un colț unde au loc discuții sau unde pun masa. Simt nevoia să creeze un spațiu de tihnă și de reverie.

Săgetător

Pentru Săgetători, e importantă sărbătoarea în special pentru familie. E bine să adune persoane sub acoperișul lor, persoane care nu le-au mai călcat pragul. E bine să se împace cu anumite persoane din familie. Pot simți nevoia și ei de un loc de cult sau să onoreze tradițiile. Tensiunile pot apărea pentru că nu se înțeleg foarte bine cu omul drag, pentru că au gusturi diferite.

Capricorn

Pentru Capricorni, e o sărbătoare care se poate produce într-o vizită, călătorie, nu foarte lungă, dar plăcută. Au nevoie de aer, de atmosferă, chiar o atmosferă geografică, o ieșire în natură. Discuțiile, dezbaterile sunt foarte importante. Au și o dispoziție mai specială acum și spun cuvinte frumoase celor cu care vorbesc.

Vărsător

Pentru Vărsători, sărbătoarea de Paște aduce sănătate în trup și sunt mai atenți la tot ce e legat de putere, de energie, la cum își gestionează mai ales timpul. Vor să facă niște schimbări în viața lor. Pot avea, însă, bătăi de cap cu poftele culinare.

Pești

Pentru Pești, conjuncția fiind chiar în semnul lor zodiacal, ies la suprafață toată înțelepciunea acumulată, toate trăsăturile frumoase. Au șansa să își dea seama că sunt mai înțelepți decât au crezut. Pun accentul și ei pe atmosfera din jur pe care ei o pot face.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel