Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru ultimele 5 luni ale anului 2023. Cum afectează Kiron retrograd fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit horoscopul pentru ultimele cinci lunii ale anului 2023. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale, pentru ultimele cinci luni ale anului 2023, potrivit fanatik.ro. Astrologul a mărturisit că vom fi sub fenomenul Kiron retrograd, până în luna decembrie. 

Pentru Berbeci, conștiența de sine e subliniată și ea se manifestă în muncă. Până la finalul anului, Kiron le dă Berbecilor curajul de a fi ei înșiși. Trebuie să conștientizeze că nu toți oamenii îi urmează sau au curajul lor, că nu toți sunt sinceri, drepți, curajoși.

Taurii au curajul de a ierta și de a înțelege. Îi vor înțelege pe cei pe care i-au judecat sau i-a pedepsit cândva. În general, au o putere de vindecare Taurii atât a lor cât și a celor foarte apropiați. Pot trage multe învățăminte, se pot autoavertiza dacă și ei greșesc.

Pentru Gemeni, Kiron aduce înțelepciune și vindecare în raport cu iubirile lor. Kiron poate aduce mai multă deschidere și acceptare a faptului că fiecare iubește în felul său. Trebuie să fim onorați când primim iubirea celuilalt. Pe de altă parte, Kiron aduce înțelepciune în relațiile sociale, când să spună nu, când să spună stop.

Pentru Raci, Kiron e poziționat în zona puterii atât în familie cât și în zona profesională. Tot ce fac Racii acum duce la nevoia de a corecta situații în care au luat decizii importante și curajoase, dar care au produs consecințe și efecte colaterale neplăcute.

Pentru Lei, Kiron subliniază simțul dreptății, vindecarea situațiilor în care n-au știut să-și afirme dreptatea sau au făcut-o violent, când au vrut să își impună dreptatea. Lunile acestea de vară și de toamnă reprezintă un antrenament de acceptare și de toleranță.

Pentru Fecioare, Kiron e aducător de putere și vindecarea situațiilor în care nu s-au simțit destul de bune. Toate situațiile în care au avut nevoie ca altcineva să le laude, să le dirijeze trebuie vindecate. Kiron e în Berbec, deci e nevoia de liberă inițiativă. Trebuie să acționeze, că altfel pierd trenul. Pot face lucruri mari.

Balanțele pot vedea cu alți ochi, mai înțelepți, relația cu partenerul de viață. Repară situațiile în care au cerut prea mult, în care au fost prea exigente. E necesar să se vindece niște situații.

Scorpionii au și ei de lucru. Kiron le aduce hărnicie și implicare în zona profesională. Trebuie să treacă la treabă și să se mobilizeze. Uneori pot amâna lucruri și nu sunt motivați. În tot cazul, vin mari lecții legate de dedicare, muncă.

Săgetătorii au bucuria de a fi, mai ales cei trecuți de prima tinerețe. Au dorință de a iubi, de a trăi, chiar un gust pentru aventură. Pentru alții, Kiron aduce înțelepciune în trăirea vigorii, a senzualității.

Capricornii au un Kiron cu mari lecții legate de familie, de cămin. Sunt multe lucruri care se descarcă până anul viitor. Poate înțeleg ce au făcut și n-au făcut, ce pot face de acum încolo. Destinul e chiar în zona familiei, deci trebuie să se implice un pic mai mult.

Vărsătorii au un Kiron care aduce gust pentru cunoaștere, acumulare de cunoștințe ce servesc unui scop. Pot fi noi abilități pe care vor să și le dezvolte. Organizează limpede informația pe care o au, făcând conexiuni istețe. Se fac cunoscuți prin cunoștințele lor. Se pot naște și proiecte noi ori resuscita proiecte mai vechi de care nu s-au apucat.

Peștii au un Kiron prezent în zona câștigurilor. Sunt învățați cum să facă bani pe termen lung, mai ales acum pe perioada de retrogradare. Sunt mai curajoși în a nu-și irosi calitățile și atuurile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iul 2023, 11:50 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience