Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru prima jumătate a lunii septembrie. Se anunță bani pentru o zodie

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a anunțat cu ce schimbări vine toamna pentru zodii.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru prima parte a lunii septembrie, potrivit Astro Fanatik.

 

Berbec

Pentru Berbeci, se anunță o perioadă foarte bună pentru muncă, pot fi extrem de eficienți Știu ce vor, știu ce au de făcut. Dacă au avut un refuz sau cineva nu a vrut să colaboreze cu ei, pot găsi alte soluții sau se poate transforma „nu” în „da”. Nu stau pe loc, sunt implicați, se mișcă foarte repede, sunt practici. Mercur îi ajută să recunoască dacă au greșit, să reia încă o dată o problemă, să găsească soluții la o etapă pe care nu au încheiat-o foarte bine.


Taur

Pentru Tauri, perioada aduce creativitate, chef de muncă. Sunt bine conectați la inima lor și vor să facă lucruri în care cred și care le face plăcere. Într-un fel, traversează o perioadă fără măști. Au puterea să își analizeze greșelile mai mult de evaluare, sunt două săptămâni bune pentru a-și descoperi talente. Fac lucruri care le plac. Funcționează mai bine dacă vor colabora cu cineva, rezolvă lucrurile mai bine la muncă. În casă, au de renovat, reparat.


Gemeni

Pentru Gemeni, sunt preocupați de ei, de confortul lor, aici intră și sănătatea, viața de familie. Vor să știe care e acel acasă al lor, care e locul lor. Au multe de analizat până pe 15 septembrie cât Mercur e retrograd. E o perioadă de instabilitate pentru ei. Conștientizează și realizează multe lucruri. Sunt foarte centrați pe dragoste.


Rac

Racii au multă dinamică, întâlniri, drumuri pentru a rezolva probleme profesionale sau administrative. Găsesc oameni necunocuți care le deschid uși. Vin oameni cu sfaturi, îndrumări, facilități diverse, soluții. E o perioadă bună să se apuce de acele demersuri amânate, dacă au nevoie de aprobare, lucruri pentru chestiuni administrative. Mai puțină cheltuială în perioada asta.


Leu

Leii sunt preocupați de bani care vin din dezvoltarea activității lor. Învață cum să își prezinte mai bine atuurile și capacitățile. Profită mai mult de ceea ce știu, de ceea ce sunt, de experiența lor. Pot fi remarcați de autorități sau de șefi, iar alții își fac un business pe cont propriu. E o perioadă bună în care găsesc formulele potrivite pentru a repara probleme. Au soluții practice.

Fecioară

Perioada aduce multă istețime, ele își pot da seama cum să abordeze anumite lucruri. Unele reflectează la comportamentul lor, învață de la alții. Sunt preocupate de propriile lor performanțe.


Balanță

Pentru Balanțe, perioada aduce o nevoie de a-și încărca bateriile, iar cele care fac asta e bine să fie atente la companie, pentru se menaja. Altele, se află în situația în care pot ajuta diverse persoane care le răsplătesc, cu un cadou, o moștenire, se întorc niște bani, beneficii.


Scorpion

Scorpionii au un început de septembrie cu popularitate, întâlniri numeroase, invitații flatante. Oamenii îi bagă în seamă și ei sunt descurcăreți în relațiile sociale, au multe lucruri de spus, se adaptează bine la comunitățile noi și stau bine și pe carieră. Vor să strălucească fără să depună eforturi prea mari, profitând de reputația, experiența lor. Atenție un pic la sănătate, în sensul de a nu-ți epuiza energiile.


Săgetător

Pentru Săgetători, e o perioadă bună de a rezolva lucruri administrative în casă sau la birou, unde au parte de o schimbare de dispoziție din partea șefilor. Se pot aproba niște cereri în favoarea lor. Poate că multe stau și în talentul lor de a argumenta. Pot stabili până spre 15 septembrie niște acorduri prin răzgândirea celuilalt sau, pur și simplu, pentru că se lasă lămurit.


Capricorn

Unii Capricorni pot fi pe drumuri și aspectele sunt bune, dar sigur realitatea e altfel decât planificarea. Au întâlniri spontane, surprinzătoare, la care trebuie să se adapteze, dar sunt benefice. Cei preocupați de copii, au schimburi de informații, de idei și urmează sfaturi bune. E bine să pună întrebări, pentru că află multe.


Vărsător

Vărsătorii sunt surprinși să constate că oamenii vin spre ei. Fără efort, ies lucruri bune, atât pentru casă și cămin. Dacă au ocazia să găsească un meșter pentru casă, acum e momentul. Partenerul de viață participă și el la o muncă în casă. Casa e plină, sunt musafiri.


Pești

Peștii, în schimb, au două săptămâni cu interacțiuni frumoase sau reîntâlniri. Se schimbă agenda, însă lucrurile ies tot bine. Totul ajunge la un consens, la o lămurire. Clarifică relația cu cineva, lămuresc anumite situații și simt că au un dialog real. Se pot rezolva și anumite probleme de sănătate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 29 aug 2023, 09:11 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience