Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie. Zodiile care renasc din propria cenușă

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a prezentat predicțiile astrale pentru prima jumătate a lunii martie 2024.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru primele două săptămâni a lunii martie, potrivit fanatik.ro.

Berbec

Berbecii au o perioadă fructuoasă pentru a vedea dacă situația actuală în munca lor e cea convenabilă. Chiar și o stare fizică mai puțin energică se confruntă cu diverse problemele. Problemele au darul de a-i face să se gândească mai atent la zonele care îi consumă inutil.

Taur

Taurii au două săptămâni cu vindecare, consolare și iertare în relația cu prietenii sau un grup de prieteni. Nu are sens să tragă după ei resentimente, bârfe, critici. Vor să înțeleagă unde anume sunt disonanțele, dacă pot merge mai departe. Nu prea vor să facă multe compromisuri.

Gemeni

Gemenii au o perioadă tulbure din punct de vedere profesional. Nu sunt mulțumiți cu lucrurile pe care trebuie să le execute. Unii pot comenta, alții vor să se extragă și îi ajută planetele din Pești să se eschiveze. Există discuții, dispute, forțări. Au oricum talent în a ocoli dificultățile. Trebuie să spună cu ce nu sunt de acord și de ce.

Rac

Pentru Raci, luna martie 2024 pune problema de vizualizare, de principiu, de viziune, de viitor. Poate viitorul li se pare nesigur, confuz sau chiar periculos. Fac anumite acțiuni sperând într-un rezultat. Își fac tot felul de griji pentru ce s-ar putea întâmpla, nu pentru ce e în prezent. E o ocazie bună să discute cu partenerul de viață sau colegii de muncă unde vor să se poziționeze pe viitor.

Leu

Leii au puterea de a accepta eșecuri, pierderi sau greșeli. Acceptă lucrurile care nu le ies, chiar dacă ei singuri iau pe mâna lor o anumită decizie. Unii pleacă dintr-un context, alții vin cu reproșuri. Pot avea sentimentul că așteaptă cu mâna întinsă degeaba.

Fecioară

Fecioarele au neîncredere în forțele lor: o anumită rușine, emoție sau trac. Poate doar ele simt lucrul ăsta, nu și ceilalți. Nimeni nu le reproșează nimic. Cea mai bună atitudine de a fi oneste, de a spune unde nu sunt sigure că pot performa sau unde se îndoiesc de rezultatele pe care le pot obține. Pot părea ezitante când, de fapt, sunt stăpâne pe cunoștințele lor.

Balanță

Balanțele lucrează de zor și au sentimentul că lucrează mai mult pentru alții. Nu totul depinde de ele și pot avea sentimentul unei fatalități care planează. Pot realiza că sunt neglijențe sau scăpări care nu țin de ele și nici de cei din jur.

Scorpion

Scorpionii au două săptămâni cu multă emoție, emoție pe care o pot pune în pasiunile și ideile lor sau în relațiile de dragoste. Foarte mulți au sentimentul că se repetă o situație prin care au trecut, dar cu altcineva de data asta.

Săgetător

Săgetătorii au o perioadă care aduce un pic de neliniște în casă. Ori schimbă multe lucruri, ori au loc schimbări de stil de viață. Încearcă tot felul de formule de îngrijire. Pentru alții, pot fi discuții obositoare în familie cu scopul de a rezolva anumite probleme.

Capricorn

Capricornii au o perioadă cu gânduri și discuții pe diverse teme. Unii au doar probleme filozofice și vor să înțeleagă mai bine viața, locul lor în viață. Alți Capricorni au tot felul de discuții pline de confuzie în care nu înțeleg ce se petrece în jur, de la guvernanți la vecini. Au sentimentul că sunt, poate, pe planeta greșită.

Vărsător

Vărsătorii își pun problema fructificării muncii lor, a unor bani pe care să îi scoată din munca pe care o fac. Au un pic de apăsare legată de posibile pierderi sau de perspectiva unor vremuri când nu vor mai putea fi atât de prosperi.

Pești

Peștii pot avea o perioadă de trezire, de energizare, de luciditate și atenție cu care se uită la evenimente din viața lor. E o perioadă de ranforsare și, în funcție de ce și-au propus să facă, simt că acumulează încredere și energie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel