Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziunile astrale ale lunii mai 2023, pentru toate zodiile. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, pentru Fanatik, ce le așteaptă pe zodii în prima jumătate a lunii mai 2023. 

Pentru Berbeci, luna mai aduce acțiuni de anvergură. Își ajustează niște planuri legate de modul în care câștigă și cheltuiesc bani. Există șansa ca Berbecii să fie un pic mai blânzi cu metodele de atingere a obiectivelor, să aibă răbdare, să dea explicații, să mai împace lumea din jurul lor. Pot fi discuții în casă, după 7 mai, mai ales dacă au nevoie de înțelegere.

Taurii se gândesc la cum au procedat, ce crezuri au, ce au crezut despre persoane sau situații. Fac autoanalize puternice, care pornesc de la un eveniment care se repetă. Pot fi puși în situații în care au mai fost în trecut. E foarte posibile ca multele analize să le aducă revelații, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

Pe Gemeni, Mercur retrograd în această primă jumătate a lui mai îi bulversează. Mulți pot avea sentimentul că nu trăiesc pe planeta potrivită sau în timpurile potrivite. Află lucruri despre persoanele din jur, iar informațiile aduc surprize, dar și revelații. Pot fi și unele confirmări ale intuiției lor.

Pentru Raci, prima parte a lunii mai vorbește despre planuri, proiecte, grupuri de susținere. Mercur retrograd aduce revelații în legătură cu locul lor potrivit într-o anumită colectivitate. Asta îi costă, chiar și bani. Declară că ei fac parte dintr-o anumită categorie sau nu mai fac parte și astfel se mută în altă gașcă. Agenda lor e în permanentă mișcare în primele două săptămâni din mai.

Pentru Lei, primele 14 zile din mai aduc multe gânduri, răzgândiri, reordonări privind statutul sau o cale de viață. Scopul e să își corecteze atitudini sau trasee de viață. Pot hotărî că nu mai doresc un anumit context pentru imaginea și demnitatea lor.

 Pentru Fecioare, zilele din mai pot aduce în cazul lor multe autoanalize, dar provocate de contextele sociale în care sunt puse. Se vorbește mult și despre ele, dar și cu ele. Primesc multe informații de la persoane influente, sus-puse. Li se dau niște ponturi. Aceste ponturi sunt preveniri în legătură cu riscurile sau cu cine nu trebuie să se combine. Primesc ponturi care le previn în legătură cu anumite lucruri. Se gândesc cum să apuce o problemă, cum să se ajusteze.

Pentru Balanțe, este o perioadă, cu aceste prime două săptămâni din mai, foarte valoroasă în cazul lor, pentru a vedea cum compensează niște pierderi. Își dau seama că nu mai pot conta pe anumiți oameni, că nu mai au niște bani pe care se bazau. Sunt niște pierderi la care trebuie să găsească soluții. Nu le convine, dar se restructurează imediat. Le schimbă mai ales traseul de viitor.

Pentru Scorpioni, este o perioadă de două săptămâni care pune și problema banilor, a implicării, a costurilor. Se gândesc la ei ce cheltuiesc, ce costuri dau, cum se poartă într-un parteneriat. E foarte posibil să aibă niște informații în legătură cu niște colaboratori. Sunt niște realități de care vor ține cont și se vor replia. Poate li se fac mărturisiri, în tot cazul află lucruri. Pică din cer multe informații, mai ales dacă au avut niște prognoze prea entuziaste.

Pentru Săgetători, primele 15 zile din mai vorbesc despre muncă, despre felul în care își selectează actitivățile, pentru că unele pot fi suspendate. Nu lucrează orice, oricând și nu lângă oricine. Se clarifică mai mult cu contextul de lucru. Care sunt activitățile bune inclusiv pentru sănătatea lor? Sunt lucruri de care țin foarte mult cont. Pot fi dezamăgiri și legate de colegii de lucru.

Pentru Capricorni, prima jumătate din luna mai 2023 vorbește despre alții și cum se raportează ei la alte persoane. Află ce gândesc ceilalți, ce vor, ce îi deranjează. Cumva, au tot felul de revelații în legătură cu lumea din jurul lor. Asta îi ajută să se replieze într-un mod mult mai realist, să găsească puncte comune, să vină în întâmpinarea așteptărilor celor din jur.

Pentru Vărsători, aceste prime două săptămâni din mai 2023 aduc o bună centrare, analiză a puterilor lor: pot face, nu pot face? Se înhamă sau nu! Oricum, găsesc utilitate în a se motiva. După 7 mai, cu Venus în zona muncii, devin mai sârguincioși.

Pentru Pești, este o perioadă care îi ajută să-și găsească resursele interioare, dar și informațiile pentru a derula mai departe un proiect foarte important. Luna Plină din 5 mai este aducătoare de intuiții fabuloase, poate de răspunsuri mari, de rezolvarea unor enigme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel