Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna august: „Pot face schimbări majore”. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrale pentru toate zodiile, pe luna august.

În câteva zile, trecem în ultima lună de vară, care aduce, în mod evident, mai multe schimbări în viața zodiilor, spune Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik. Se prevăd modificări pe mai multe planuri, fie că vorbim de cele ce țin de locuință sau de carieră. Astrologul spune că se anunță și mai multe călătorii în perioada următoare, iar anumite semne zodiacale primesc avertizări pe planul sănătății. 

 

Berbec

Pentru Berbeci, sunt două săptămâni eficiente în tot ce își propun să facă. Să se uite mai puțin la ce fac ceilalți. În plan sentimental, Venus retrograd poate aduce înțelepciune. Abia acum le poate pica fisa. Planetele Mercur și Marte din Fecioară îi ajută să fie mai empatici, cu tot orgoliul, cu toată nevoia de a fi apreciați.

Taur

Taurii au planetele Marte și Mercur în zona creativității. Pot fi creativi la muncă și pot veni cu foarte multă originalitate. Își testează limitele, mintea, abilitățile manuale, să facă ei singuri, prin propriile forțe lucruri.

Gemeni

Gemenii au nevoie de liniște, de încărcarea bateriilor. Pot face schimbări majore în casă, pot schimba mobila, își pot amenaja lucrurile prin casă. Pot face investigații dacă concluziile pe care le-au tras sunt corecte.

Rac

Pentru Raci, primele două săptămâni din august aduc multe drumuri, vizite, discuții interesante, aprovizionări diverse, diverse cumpărături necesare. Mercur și Marte dau manualitate și foarte mulți Raci pot face diverse activități pe care nu le-au mai făcut până acum. Fac economie cu Venus retrograd.

Leu

Leii au două săptămâni care provoacă reflecții în legătură cu propria lor persoană, mai ales în legătură cu situațiile în care puteau fi drăguți și nu au fost. În tot cazul, Venus aduce niște lecții, niște înțelesuri mai profunde, mai adânci.

Fecioară

Fecioarele sunt istețe cu Mercur în semnul lor și dornice să se afirme. Vor să iasă în evidență prin sugestii, idei, planuri, proiecte pe care le au. Vor să fie apreciate pentru valoarea lor intelectuală. Unele pot aplica pentru o promovarea a unor idei, schimbarea de serviciu, un proiect mai ambițios pentru care vor să lucreze. Venus le face circumspecte în iubire și retrase.

Balanță

Pentru Balanțe, sunt tot felul de sarcini care pot fi obositoare acum. E o perioadă mai potrivită să își îngrijească sănătatea. Sunt preocupate de sănătatea altuia în același timp.

Scorpion

Scorpionii își fac planuri de vacanță. Regândesc, reanalizează niște planuri, pentru că nu au cine să iasă. Mercur și Marte pot aduce capacitatea lor de a vira, de a schimba optica, de a se uita la felul în care s-au descurcat cu succes alții.

Săgetător

Săgetătorii au Venus retrograd plasat în zona călătoriilor lungi. Se pot anunța voiaje care se pot anula sau care, dacă se fac, există riscul să găsească o situație neașteptată, alta decât cea promisă. E bine să ia asta în calcul.

Capricorn

Capricornii au o perioadă de două săptămâni în care tema iubirii, a senzualității, a apropierii fizice față de altcineva contează. Nativii de pământ, pe tema relației, merită să reflecteze. Mercur și Marte le dă chef de analiză și de investigații, de aflarea răspunsurilor și a adevărurilor. Pot să provoace niște subiecte la foc de tabără.

Vărsător

Pentru Vărsători, primele două săptămâni din august îi ajută să analizeze felul în care apar în public. Sunt atenți dacă exprimă lucrurile împachetate frumos. E o perioadă bună și pentru a-și cere scuze. Mercur și Marte le garantează cooperări bune pe lucruri practice, profesionale.

Pești

Peștii pot avea o muncă obositoare. Își dau seama că nu mai vor să avanseze în condițiile actuale. Mercur îi ajută să fie îndrăzneți, vocali, să argumenteze, să aibă spirit de convingere. Vor reuși să obțină pentru ei o lejeritate mai mare în treburile concrete pe care vor să le realizezeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iul 2023, 14:18 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience