Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP pentru Joia Mare. ZODIILE care sunt puse la înceracre de mai multe tensiuni

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale în Săptămâna Patimilor. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le aduce Joia Mare tuturor zodiilor, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Pentru Berbeci, au de învățat din lecțiile de trecut, când, poate n-au știut de cine să se însoțească. Dacă nu sunt respectați, trebuie să stabilească distanța corectă față de cei cu care se însoțesc.

Taur

Pentru Tauri, conjuncția Lună-Pluto vizează relațiile de încredere cu persoane importante și cu autoritate. E vorba de locurile unde au un rol și o funcție importantă. Au nevoie de libertate pentru a-și pune în exercițiu geniul. Analizează dacă nu cumva își calcă pe conștiință.

Gemeni

Pentru Gemeni, sentimentul legat de prietenie duce departe, la prietenii aflați la distanță. Unii doresc să își facă noi prieteni, să înceapă o viață nouă. Unii sunt cuprinși de dor și de rememorarea unor momente plăcute, alții pot avea parte de surprize din partea celor cu care nu s-au mai văzut de mult timp.

Rac

Pentru Raci, această conjuncție e foarte intensă, apropo de prietenie. La ei e vorba și despre prietenia cu partenerul de viață. Au de analizat multe lucruri, mai ales obiectivele pe termen lung, dacă sunt comune. Pot avea un obiectiv sub forma unui interes material comun.

Leu

Pentru Lei, în Joia Mare se pune accent pe sfera relațiilor apropiate și cum vor nativii de foc să decurgă relațiile. Sunt atenți la cum vor să fie tratați. Tensiunile indică nevoia de a depăși diferențele de limbaj, de pregătire, de cultură, de rasă, de religie sau, pur și simplu, de educație.

Fecioară

Pentru Fecioare, este o conjuncție care e fixată în zona muncii. E vorba de camaraderiile de front de la locul de muncă. Au sarcini multiple, dar și sentimentul trădării. Se pot simți nestimulate când nu li se dă ce au nevoie sau nu au cadrul corect în care să bifeze ce au de făcut.

Balanță

Pentru Balanțe, se pune semnul de egalitate între ele și hobby, un hobby cu care se pot împrieteni. Se relaxează un pic mai mult acești nativi. Conjuncția le atrage atenția că o prietenie prea mare cu normele le fură din libertate, le trădează libertatea.

Scorpion

Pentru Scorpioni, este o conjuncție dificilă, într-un context astral destul de dificil. Căminul, casa și siguranța vieții personale sunt sub umbrela acestui fenomen astrologic. Se gândesc la modul real cu cine stau și cât de apropiate sunt persoanele cu care conviețuiesc. Unii nu se simt înțeleși, chiar dacă sunt susținuți.

Săgetător

Pentru Săgetători, tensiunile și neprieteniile sunt puse în evidențe. Află despre bârfe și își dau seama care sunt prietenii lor adevărați. Au spirit de observație și un simț al justeții.

Capricorn

Pentru Capricorni, această conjuncție vizează poftele financiare, cheltuielile, iar unele nu sunt tocmai permise ori atât de necesare. Dacă vor cheltui, trebuie să fie pentru o cauză bună. Pot face acte de caritate, dar în general sunt mai prevăzători cu banii.

Vărsător

Pentru Vărsători, Joia Mare aduce descoperirea unor forțe lăuntrice extraordinare, o capacitate a lor de a urca Golgota. Dau măsura curajului lor și a mobilizării lor perfecte pentru a reuși într-un proiect care îi solicită.

Pești

Pentru Pești, această conjuncție poate avea un mare dar, acela de a ierta un prieten, de a vedea cu ochi realiști. Nu e o iertate din bunătatea inimii, ci din înțelegerea gravității unei situații. Își dau seama că iertarea poate fi vindecătoare și să genereze o schimbare de caracter. Mulți Pești se pot simți prejudiciați iertând, pentru că nu au parte de o compensare a durerii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel