Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru a doua parte din aprilie 2023. O zodie poate obține finanțe de unde nu se așteaptă

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni  a doua parte din aprilie 2023, pentru fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru a doua parte din aprilie 2023, pentru fanatik.ro

Pentru Berbeci, este un interval cu multe planete în zodia lor. E o mare animație, cu chef de a face lucruri grozave. Vor avea avânt, curaj, chiar sfidare, acolo unde autoritățile se pot impune, unde au autoritate. Nu țin cont de lucrul ăsta. Își asumă riscul de a-i contrazice pe ceilalți. Pot iniția schimbări în viața lor. Sunt schimbări și sociale, ies din grupuri, nu mai fac frății. Se gândesc la bani, mai ales spre final de lună.

Pentru Tauri, a doua jumătate a lunii aprilie 2023 aduce multă istețime și, în felul acesta, multe lucruri pot fi ajustate sau întărite. Cunosc multe și despre ei înșiși. Sunt nevoiți să fie sinceri, să recunoască dacă vor cu adevărat un lucru. Își reanalizează angajamentele, dacă sunt cu adevărat potrivite pentru ei. Bate un vânt de libertate. Au posibilitatea de a se retrage din unele aranjamente. Luna Nouă îi va sprijini să lase în trecut niște resentimente.

Pentru Gemeni, este un interval care poate aduce încheierea unor tulburări la nivel social în comunitatea în care trăiesc. Mulți prieteni și-au cam arătat adevărata față. Gemenii au putut constata dacă mai e locul lor într-un context social. Vor stabili, în deplină împăcare cu ei, dacă merg mai departe cu un anumit grup, o anumită rețea de cunoștințe. Mulți vor dori să-și repare imaginea în fața unor cercuri sau prieteni.

Pentru Raci, Luna Nouă din 20 aprilie este marcantă. Poate fi vorba de un drum, de o cale pe care vor să meargă. Luna Nouă le spune că pot începe un nou drum. Unii ies la pensie, alții ies din niște colaborări. Nu e vorba doar de renunțare, ci și de asumarea unor responsabilități noi, provocatoare, poate că onorante. Pentru că sunt multe aspecte tensionate, e de așteptat că ies, părăsesc, datorită demnității, verticalizării. Unele lucruri nu mai corespund cu credințele lor.

Leii au o a doua jumătate a lui aprilie în care Luna Nouă încheie demersul de o lună în care au tatonat cu autoritățile. Se ivește o schimbare a filozofiei de viață, a valorilor pe care le au. Și-au dat seama în ultima lună ce e corect pentru ei și ce nu. Pot apărea mutații mari la nivel de conștiință și de crez. Pot începe planuri și proiecte, chiar dacă Mercur va fi retrograd.

Pentru Fecioare, Luna Nouă din 20 aprilie încheie o lună în care au analizat mai atent perspectiva banilor, cum îi câștigă, cu cine colaborează, ce calități le sunt răsplătite. Au avut mult curaj, mai mult decât de obicei, în a-și susține niște drepturi. Mercur retrogradează în Taur, tot un semn al banilor. Trebuie să muncească mult, să scrie mult, să gândească mult. Unele vor considera că nu merită, altele se vor implica în niște cursuri. Se pot răzgândi, pot schimba domeniul de interes intelectual. Drumurile pot fi făcute în urma unor răzgândiri.

Pentru Balanțe, Luna Nouă din 20 aprilie 2023 este importantă pentru că se află în zona relațiilor și a parteneriatelor. Aspectele sunt tensionate și constată ce pot cere și nu pot cere, care sunt limitele și se opresc unde simt nevoia. De aceea, și Mercur le ajută să înțeleagă care sunt limitele celuilalt, indiferent despre cine este vorba. Vor să vadă mai mult calitățile decât defectele.

Pentru Scorpioni, se anunță încheierea unei luni de organizare a vieții și a muncii. Își propun lucruri ambițioase, solicitante, poate și riscante sub aspectul sănătății și energiei consumate. Dacă miza îi mișcă, își pot propune să facă lucruri mari, care îi solicită, care le strică rutina zilnică.

Pentru Săgetători, a doua jumătate din aprilie 2023 vine cu o trezire la viață, plină de încurajare. Unii încep ceva, au această șansă. E un moment prielnic. Sunt realiști, văd care e pasul corect. E bun entuziasmul, dar e bine să fie mai realiști. Trebuie să vadă în ce cadru se desfășoară. Pot obține finanțe de unde nu se așteaptă!

Pentru Capricorni, urmează stabilirea unui noi proiect de familie. Marte, în zona relațiilor personale, există persoane apropiate de care ei țin cont. Unii colaboratori sau apropiați nu mai acceptă amânare sau neimplicarea lor. Trebuie să ia niște hotărâri mari, să meargă cot la cot. Se mobilizează. E o mobilizare de destin, în sensul că vor călca într-un nou registru. E o nouă epocă în viața personală.

Pentru Vărsători, Luna Nouă din aprilie încheie o perioadă de avânt, planuri în mai multe direcții. Pentru că Mercur va fi retrograd, vor stabili o ierarhie, un top: ce e de făcut acum și ce e de făcut mai târziu. Este nevoie de această organizare. Dacă nu sunt coerenți, dacă nu sunt aliniați cum trebuie, Pluto le aduce avertizări legate de disfuncții, incoerențe atât de mari încât pot avea tulburări de somn sau de comportament, pentru că se pun sub niște presiuni mari.

Pentru Pești, se va încheia o perioadă ce a vizat banul. Mai mult curaj le-a dat perioada care se încheie pe 20 aprilie. Au îndrăzneala de a începe un proiect în numele lor, gândit de ei. Trebuie să fie mai atenți la acte sau la vize, autorizații, tot ce vizează munca și banii. Ce nu au obținut până acum, pot obține după data de 20 aprilie 2023. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel