Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le rezervă astrele zodiilor până la finalul lunii septembrie.

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, potrivit Astro Fanatik

 


Berbec

Berbecii au mult de lucru și până pe 20 septembrie, li se recomandă să aibă mintea la treabă. Discută mult despre bani sau în jurul banilor. Sunt eficienți și zgârciți, ceea e foarte bine, pentru că au nevoie de bani, îi vor cheltui în general tot în interese profesionale. Își pot cumpăra unelte, instrumente de lucru, utilaje, pe care știu să le folosească. Discuțiile pot fi legate de orar, de echipă, dar și de obiective pe termen scurt ale echipei. De asemenea, au loc tot felul de negocieri. Atenție la acte pe 25 septembrie și relația cu șefii e punctată perfect din punct de vedere financiar.

Taur

Au tot felul de idei foarte bune, din punct de vedere profesional, dar au nevoie și de libertate ca să le pună în practică. Lucrează bine singuri și pot obține lucrurile de care au nevoie, astfel încât să nu aibă niciun fel de frână în a doua jumătate a lunii septembrie, astfel încât nu stau pe loc. Pot merge șnur până pe 20 sau chiar 25 septembrie cu munca și aici sunt cei mai motivați. Discuții pot exista în jurul datei de 25 septembrie și nu acceptă un refuz, vor să fie lăsați în pace pentru a se putea desfășura.

Gemeni

Gemenii pun mare preț mai ales la începutul intervalului pe liniște, pace, tihnă, cămin. Poate că au nevoie să împărtășească lucruri cu cineva de încredere, din anturajul casei. Poate că mulți se gândesc la mediul lor familiar, pe cine pot conta, cât sunt de susținuți, care este acasă a lor. Au gândul de a-și modela locul în care stau și au multe reglaje de făcut. 

Rac

Este o jumătate a lunii septembrie care aduce multe discuții, aranjamente, planificări. Au mai multe versiuni și nu sunt siguri pe care să o aleagă. E o atmosferă destul de încărcată în casă, pentru că au multe sarcini și simt nevoia să pună piciorul în prag, pentru a le ordona. Banii intră în casă, dar au niște cheltuieli de făcut în această perioadă. Au tot felul de sarcini mărunte pe care trebuie să le rezolve.

Leu

Leilor perioada le aduce multă istețime practică, financiar. Au tot felul de idei, afaceri și proiecte rentabile, de pe urma cărora pot câștiga bani. Își bat capul cu multe hârtii și acte și le pot rezolva. Finalul de lună aduce multe discuții profesionale, dar care se rezolvă rapid.

Fecioară


Pentru Fecioare, începutul de lună este extrem de motivat, au niște angajament. Vor să își atingă obiective, să aibă un anumit impact și relevanță în mediul lor. 23 și 24 septembrie sunt zile bune din punct de vedere financiar, negociază ceva. Sunt foarte ferme Fecioarele, își știu atuurile și știu ce merită. Trag tare, dar reușesc să rezolve treburi.

Balanță

Pentru Balanțe, această jumătate de lună le găsește mai pregătite, după 23 septembrie. Până atunci, colectează date, fac niște investigații, conexiuni și își dau seama de tablou, de ansamblu, ce gândesc cei din jur. 15-20 sunt zile bune pentru sănătate, realizează ce schimbări trebuie să facă. După 20 septembrie, încep să se simtă mai în formă, în tonus. Sunt ferme în relațiile cu familia.

Scorpion

Sunt foarte atenți, își planifică foarte multe lucruri, au multe planuri. Vor ca anumite costuri de atingere a obiectivelor să fie cât mai mici și caută cele mai bune soluții. 18-20 septembrie activează interesul pentru sănătate, au niște hotărâri mari de luat. Trebuie să renunțe brusc la lucrurile toxice din viața lor. Sunt interesați de bani, cum îi obțin și ce pot eficientiza.

Săgetător

Pentru Săgetători, preocuparea e legată de carieră, relația cu autoritățile, cu șefii. Vor să pună și ei mâna și să facă lucruri, dar să le fie recunoscut efortul. Au un interes pentru sănătate în jurul datei de 20 și pot găsi un remediu la problemele lor de sănătate și pot vedea niște rezultate bune, încurajatoare.

Capricorn

Capriconii au un început de jumătate de lună bun pentru acte. Se pot face drumuri, discuții importante, negocierile sunt foarte bune. Le merge mintea, sunt eficienți, pot avea succes în orice discuție. Sunt sprijiniți astral, pun piciorul în prag. Fac impresie foarte bună. După 20, pot fi preocupați de sănătate, primesc un semnal, dar nu e ceva grav.

Vărsător

A doua jumătate a lunii septembrie aduce multe colaborări, discuții cu alții în legătură cu planuri, activități, obiective. Își aranjează treburile, au mai multe versiuni. Discuțiile sunt fructuoase, sunt deschiși la sugestii, însă sunt un pic zgârciți, de aceea vor soluțiile simple. E bine că nu se complică. Pot progresa foarte repede în urma acestor discuții. Pot primi invitații, după 20 septembrie, la diverse evenimente, îi onorează, dar le încarcă programul.

Pești

Peștii sunt în prima parte a intervalului în contact cu foarte multe persoane. Au nevoie de ajutor și îl cer. Pe de altă parte, trebuie să renunțe la ceva ca să poată funcționa un lucru. Trebuie să renunțe la ceva, căci le e limpede că așa nu mai merge



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel