Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale. 

Prima parte din luna iunie este aproape la final, astfel încât Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale pentru cea de-a doua jumătate a lunii, potrivit Fanatik. În perioada 15-30 iunie 2023, anumite semne zodiacale vor fi preocupate de bani, în timp ce altele vor dispune de oferte foarte bune pe plan profesional, însă trebuie să știe cum să profite de ele. Pentru majoritatea persoanelor, această perioadă este despre afirmarea la locul de muncă, acolo unde încearcă să se facă cât mai vizibile și remarcate în fața superiorilor.

 

Berbec

Berbecii au o perioadă provocatoare în zona iubirii. Își doresc iubire, au dispoziție pentru dragoste. Trebuie să economisească bani, să iubească prin spor emoțional, nu financiar. Consumă multă energie și poate și mulți bani. Mintea le merge, dar aspectele generale ale hărții lor astrologice nu sunt tocmai relaxate.

Taur

Taurii au preocupare pentru bani, pentru a-și valorifica mai isteț anumite oportunități și abilități pe care le au. Anumite planuri și proiecte nu sunt așa cum credeau ei că sunt. Unii oameni se pot da la o parte, nu oferă sprijinul promis. Dacă fac ajustări la timp, atunci se vor replia. Sunt ajutați de Venus și de Marte să se replieze repede.

Gemeni

Gemenii au un Mercur în semnul lor, care arată claritate, dorința de a ști, de a investiga, de a face calcule și strategii. Sunt lucizi, unii chiar cinici. Gândesc lucrurile cu sânge rece, mai ales până pe 19 iunie. Cu ocazia asta, fac față unor deziluzii.

Rac

Racii au două săptămâni care pot aduce preocupări bune pentru bani și foarte mult pragmatism. Își pot valorifica atuurile și abilitățile practice într-un mod ingenios. Partea mai sensibilă e legată de comunicarea cu cei apropiați. Au puterea de a investiga pentru a înțelege niște propuneri care li se fac.

Leu

Leii au o a doua jumătate a lunii iunie 2023 cu două planete în semnul lor, Venus și Marte. Vor să se pună în valoare. Au un tranzit valoros, avantajos pentru ei. Aceste două planete le dau forță, dar și tact. Asta îi ajută în disputele pe care le pot avea cu superiorii.

Fecioară

Fecioarele au o perioadă frumoasă din punct de vedere al ofertelor. Le lipsește curajul, au nevoie de cineva să le împingă de la spate. Sunt pe val, au o hartă bună, proiecte stimulative noi care le poate da un trac, o emoție. Se pot evidenția, se poate vorbi despre ele, pot reuși, în diverse întâlniri. Li se pot propune funcții, activități, alte răspunderi. Parcă n-au curaj, încredere în ele.

Balanță

Balanțele au două săptămâni foarte sociale. Pot călători, căci au dispoziție pentru așa ceva. Vin vești de la persoane aflate la distanță, care sunt foarte tonice. Poate că își fac și agenda pentru vară sau pentru începutul de toamnă. Aspectele mai delicate sunt legate de aranjamentele de la locul de muncă, ritmul lucrărilor la muncă.

Scorpion

Scorpionii au zile cu tot felul de discuții, negocieri, nu dispute. Trebuie să fie versatili, să se adapteze stilului celorlalți. Au nevoie de tact și delicatețe în toate contactele pe care le au. Se poartă cu mănuși cu cei din jur, pentru că au nevoie de ei în a rezolva lucruri.

Săgetător

Săgetătorii au două săptămâni cu farmec social. Le place să iasă în lume. Fac o bună impresie, chiar dacă au dispoziții schimbătoare și o limbă cam ascuțită. Observațiile pe care le fac sunt pertinente și chiar agreate. Poate apărea o ușoară oboseală în ultima săptămână din iunie.

Capricorn

Capricornii au zile care aduc tot felul de sarcini mărunte la locul de muncă. Pot corecta diverse etape de lucru care au ținut de alții. Sunt discuții în jurul unor schimbări sau adaptări necesare la locul de muncă. Au senzația că lucrează cu oameni care nu sunt profesioniști.

Vărsător

Vărsătorii, în intervalul 15-30 iunie 2023, au creativitate și spontaneitate. Au chef mai mult să iasă în lume, să se lipească de oameni. Pot fi populari și le vine ușor să creeze contacte. Poate par dezorganizați, dar poate așa funcționează la ei libertatea de a crea.

Pești

Peștii au o perioadă care le poate da siguranță de sine. Observă care sunt calitățile lor și defectele. Au dispoziție și pregătire și, cumva, știu pe ce atuuri se pot sprijini. Știu care sunt resursele lor de tinerețe, de timp, de bani. E un moment bun să muncească și să dea rezultate foarte bune. Se bazează pe talentele lor. Au nevoie de propriul lor ritm și orar. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel