Camelia Pătrășcanu - horoscop. Marte intră în zodia Rac pe 25 martie 2023. O zodie primește atenționări mari

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanua făcut noi previziuni astrale. 

Ne pregătim de intrarea lui Marte în Rac, fenomen ce va avea loc pe 25 Martie. Acest lucru aduce câteva schimbări pentru toate semnele zodiacale, pe care Camelia Pătrășcanu le-a prezentat pe larg, potrivit Fanatik

 

Berbec

Până pe 20 mai, Berbecii pot avea tulburări în relația cu familia. Au atât de multe lucruri de făcut încât familia mai mult asistă contrariată. Încearcă să țină pasul cu ei, dar nu reușesc. Nu au nevoie să fie sâcâiți cu alte sarcini față de cele pe care și le-au asumat. Dacă sunt prea mult disipați în alte lucrări, nu le place deloc și vor vocifera.

 

Taur

Pentru Tauri, este un Marte în zodia Rac cu demersuri juridice sau legale. E nevoie de acte pentru casă, proprietate. Pentru unii Tauri e un moment prielnic pentru a-și definitiva niște cursuri profesionale. Au lucruri de făcut pentru a-și asigura o diplomă ori pentru a fi recunoscuți.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, Marte e fixat în zona eficienței, muncii și câștigurilor. Li se cere să fie harnici, dar bazându-se pe priceperea lor. Marte iubește rutina, chiar dacă toate celelalte aspecte cheamă spre revigorare. Există un mic conflict de idei privind perspectivele de viitor. Vor găsi până la urmă soluții să îmbine rutina cu nevoia de a face mereu ceva nou.

 

Rac

Pentru Raci, Marte în zodia lor aduce multă energie, focus și claritate a obiectivelor. Racii cam știu ce au de făcut. Se mobilizează și realizează. Dacă nu se înțeleg cu șefii, au foarte mult curaj să spună stop. Lucrul ăsta îi poate ului pe cei din jur, având până acum de-a face cu Raci cooperanți. De data asta, nu!

 

Leu

Pentru Lei, este o perioadă bună pentru sănătate, poate nu a lor, ci a cuiva de care au grijă. Dacă nu pot ajuta, pentru că nu e un tranzit cu multă energie, regretă. Sănătatea e o temă. Abordează sănătatea din altă perspectivă. Li se recomandă să meargă la specialiști care nu sunt la îndemâna oricui, poate terapeuți dintr-o altă cultură, ca să aibă un orizont mai larg când e vorba de îngrijirea sănătății lor.

 

Fecioară

Pentru Fecioare, Marte în zodia Rac aduce prietenii noi și perspective noi. Fecioarele își propun niște schimbări. De data asta nu vor mai spune că nu se poate. Își dau seama că lucrurile pot fi altfel decât le-au gândit. Apar noi căi de a-și duce viața. Marte le dă curajul de a-și imagina viața în colectivități noi.  Ducându-și mai departe ritmul de viață, încep să înțeleagă. Pot face o schimbare.

 

Balanță

Balanțele trebuie să se gândească și la ele, nu doar la sarcinile pe care le au de rezolvat. Își organizează altfel viața. Pentru multe Balanțe, Marte aduce curaj. Unele Balanțe au probleme cu unii dintre părinți, care sunt într-o situație mai delicată. Altele se gândesc deja la bătrânețea lor.

 

Scorpion

Pentru Scorpioni, vin atenționări cu privire la demersurile administrative, contabile, legislative. Trebuie să își pună actele în ordine. Unele legi îi pot încurca. Nu prea e de făcut un joc în cadru legal. Trebuie să țină cont de norme și de reguli. Trebuie să înțeleagă utilitatea, logica regulilor.

 

Săgetător

Pentru Săgetători, tranzitul lui Marte aduce energie, determinare și voință pentru a renunța la lucruri toxice. Dacă vor sănătate pe termen lung, trebuie să-și limiteze excesele. Marte le atrage atenția să nu fie prea cheltuitori cu timpul, cu energia sau cu banii lor. Relația cu partenerul de viață poate fi un pic dificilă.

 

Capricorn

Pentru Capricorni, Marte în Rac e cu ochii pe partenerul de viață. Sunt mai atenți la partener, care devine mai vocal. Familia și căminul sunt importante pentru ei. Își dau seama că e nevoie de prezența lor, dar își dau seama că lucrurile au luat-o înainte. Trebuie să facă anumite lucruri ca să fie armonie.

 

Vărsător

Pentru Vărsători, Marte ocupă zona muncii și a activităților curente. Poate veni cu energie, cu hărnicie, dar obligatoriu trebuie să aducă ordine, organizare, coerență, repetitivitate. Nu sunt premianți aici, pentru că sunt, în general, foarte spontani. Marte îi ajută să își creeze o planificare, o rutină. Vor avea anumite borne pe care le vor bifa.

 

Pești

Pentru Pești, Marte e foarte intuitiv. Prind mai mult curaj. Nu se mai critică pentru prea multă sensibilitate. Percep ceea ce alții nu văd și nu simt. Peștii acționează bazându-se pe atuurile lor. Se folosesc din plin de al șaselea simț. Pot apărea probleme acute în raport cu copiii. De asemenea, atenție la bani și cheltuieli!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel