Camelia Pătrășcanu, horoscop. Luna plină de pe 3 iulie aduce schimbări majore în viața zodiile. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce rezervă ziua de luni, 3 iulie 2023, pentru zodii.

Pe data de 3 iulie 2023 are loc un nou fenomen astrologic important. Este lună plină, iar acest lucru vine, după cum este de așteptat, cu schimbări majore în viața zodiile, spune Camelia Păstrășcanu, care a făcut previziunile astrale pentru fiecare semn în parte, potrivit Fanatik

 

Berbec

Pentru Berbeci, este o Lună Plină aducătoare de putere și siguranță personală. Au încredere în ei, știu că pot și ce pot. Se pot mobiliza foarte bine pentru aducere aunui succes pe care și-l propun. Există o conjuncție Soare-Mercur care aduce stăpânire de sine, iar unii se pot sprijini și pe persoane apropiate care îi ajută la realizarea unor țeluri au le cultivă ambiția. Încep să simtă că succesul e de partea lor și merg pe calea care trebuie.

Taur

Taurii sunt mai conștienți de unele lucruri. Discută despre momente importante, când au făcut alegeri importante în viața lor. Taurii bine angrenați în muncă au un moment de intuiție în legătură cu rezolvarea unor probleme administrative, cum trebuie să abordeze anumite situații pentru a atinge obiectivele. Multe demersuri oficiale pe care le pot face la autorități, sunt insistenți, creativi.

Gemeni

Gemenii au o Lună Plină, pe 3 iulie 2023, care îi responsabilizează financiar. Banii sunt o preocupare pentru ei. E bine să își analizeze foarte atent cheltuielile, mai ales din cauza cui cheltuie și unde se duc banii. Acestă Lună Plină poate să-i responsabilizeze financiar, să refuze anumite oportunități care nu li se potrivesc. Trăgând linie, realizează că unele investiții sunt la fel de mari precum câștigurile, deci nu toate proiectele merită efortul lor. Pot face și câteva investiții inteligente.

Rac

Pentru Raci, fiind vizați direct, pot avea revelații în legătură cu relațiile trecute din care acum extrag tâlcurile. E vorba și de relațiile prezente, unele foaret importante. Luna le aduce revelații în legătură cu oamenii importanți din viața lor. Pot accepta un parteneriat, o prietenie, o iubire, în alți termeni decât erau obișnuiți,s e deschid mai mult. 

Leu

Leii au o Lună Plină care îi ajută să calculeze bine ce posturi li se potrivesc și ce nu. Ce funcții, roluri și asocieri le sunt prielnice. Analizează efectele care decurg din anumite roluri pe care le au. Jupiter și Uranus îi îndeamnă să refuze brusc un anumit aranjament.

Fecioară

Fecioarele au o Lună Plină, pe 3 iulie 2023, pe axa expresiei libere și a reușitei. Sunt chemate să dea tot ce au mai bun, să riște frumos, într-un proiect de suflet, în care cred. Acceptă provocări ale vieții. Își pun mai bine în valoare cunoștințele, vin cu sugestii și soluții. Altele sunt îndemnate să riște angajându-se în studii care pot fi trambulină mai târziu în cariera lor.

Balanță

Balanțele sunt vizate în casă și cămin. Își economisesc bine și banii, dar și energia. Nu mai vor să schimbe situații, oameni sau lucruri. Poate fi o Lună Plină aducătoare de înțelepciune, să lucreze doar acolo cu cine merită.

Scorpion

Scorpionii se organizează mai mult. E vorba de o ierarhizare a nevoilor lor, foarte pragmatică. Nu e vorba de bani, ci de eficientizarea unor activități. Pot face drumuri pentru a rezolva diverse lucruri administrative, chiar drumuri lungi, îndepărtate.

Săgetător

Săgetătorii sunt vizați în zona banilor. Apar modalități îndrăznețe prin care își pot spori veniturile. Foarte mulți pot fi apreciați în câmpul lor de muncă, prin sfaturile de muncă pe care le au. Transmit mai departe informații într-un mod inteligent. E bine să profite, mai ales cei trecuți de prima tinerețe.

Capricorn

Capricornii au o Lună Plină, pe 3 iulie 2023, care îi pune pe gânduri, mai ales dacă aud niște cuvinte la care nu se așteptau din partea apropiaților. Sunt observații, nu sunt critici. Fenomenul îndeamnă la autoanaliză. Cad pe gânduri și dacă sunt onești, descoperă de ce au simțit să facă un lucru sau altul.

Vărsător

Vărsătorii sunt atenți la sarcinile curente pe care le au de rezolvat. Soarele și Mercur în Rac indică mai mult rutină sau plictiseală. Trebuie să se remotiveze pentru lucrurile pe care le au de făcut. Unii sunt gata să se lase pe tânjeală.

Pești

Peștii sunt mai creativi, însă trebuie să vadă și cât de pricepuți sunt pentru a-și pune ideile în practică. Să vadă cât de prezenți sunt la oportunitățile care se ivesc. Această Lună Plină îi face mai atenți la capacitățile și abilitățile privind modul în care își fac munca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel