Camelia Pătrășcanu, horoscop dragoste. Urmează o perioadă dificilă pentru mai multe zodii: „Nu vor să facă sacrificii”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii pe plan sentimental.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii pe plan sentimental, potrivit Fanatik. Chiar dacă cu toții ne dorim să avem parte de armonie, urmează o perioadă destul de greu de gestionat pentru anumite persoane, întrucât sunt multe discuții care pot aduce dezechilibre în cuplu. Mai mult, anumite secrete pot ieși la iveală, anunță astrologul, în timp ce alte zodii nu sunt dispuse să facă sacrificii pe plan sentimental. 

 

Berbec

Pentru Berbeci, este anunțată o perioadă fierbinte în legătură cu orice persoană iubită, nu doar în relațiile romantice. Berbecii nu prea pot lăsa de la ei. Nu sunt adepții compromisurilor. Vor pune piciorul în prag, vor adopta o poziție morală. Vor reflecta asupra consecințelor. Vor încerca să îndrume de pe o poziție înaltă morală.

Taur

Taurii sunt vizați în relația cu cei din casă. Au nevoie de libertate și nu vor să fie sâcâiți. Dacă au ceva de făcut pentru confortul lor. Au mare nevoie de libertate.

Gemeni

Pentru Gemeni, tensiunile sentimentale sunt legate de secrete pe care le pot afla acum. Poate că unii au nevoie să facă niște investigații pentru a se lămuri dacă lucrurile pe care le-au auzit chiar sunt așa și nu cumva sunt toxic nuanțate pentru a se crea zâzanie.

Rac

Racii sunt pragmatici în iubire. Își fac calcule. Consumă multă energie pentru a-și exprima și dovedi iubirea. Unii Raci sunt mai interesați de iubire pentru propria lor persoană. Fac cercetări în legătură cu ce e prielnic pentru ei. Descoperă că au făcut lucruri pentru alții și mai puțin pentru ei și acum se resimt.

Leu

Pentru Lei, tensiunile sunt evidente. Venus e retrograd în semnul lor zodiacal. Postura în care sunt puși poate fi ingrată, mai ales în relațiile oficiale sau în relația cu o persoană importantă. Există relații de încredere care acum sunt puse sub semnul întrebării.

Fecioară

Fecioarele au mult dor și multă afecțiune pentru persoane sau situații, conjuncturi la care au sentimentul că nu pot ajunge. Sunt nevoite să strecoare anumite activități și acțiuni pe care le iubesc mult. Pentru iubire, trebuie să parcurgă distanțe mari geografic.

Balanță

Pentru Balanțe, tensiuni și în cazul lor! Gusturile nu prea sunt comune. Dezbat mult dacă să facă într-un fel sau în alt fel. De data asta, Balanțele nu prea vor să facă sacrificii, mai ales dacă nu le pică bine.

Scorpion

Scorpionii au iubirea plină de autoritate sau autoritarism. Simt nevoia să se impună și pun la punct pe cineva. Taie macaroana. Nu rup relația, dar se poziționează distinct în raport cu o persoană.

Săgetător

Pentru Săgetători, iubirea invită la drum și pot să își aranjeze drumul pentru a întâlni persoana potrivită. Trebuie să facă un slalom printre alte activități, mai ales dacă sunt voiaje lungi și complexe. Au nevoie de multe aranjamente pentru a ajunge cu persoana iubită acolo unde își doresc.

Capricorn

Capricornii cedează un pic mai mult în fața altor persoane. Le fac pe plac. Nu tot ce își doresc ei e sănătos și punctează acest lucru, dar cu destul de multă reținere.

Vărsător

Vărsătorii trec prin dispute conjugale, unele legate de casă și confort. Vărsătorii se implică dar doar când au chef și cum au chef. Au nevoie de multă relaxare și lejeritate ca să participe. Sunt cu ochii și pe imaginea lor publică, iar aici vorbim de iubirea de sine.

Pești

Peștii sesizează aspecte bolnăvicioase, toxice în dragoste. Poate se sfătuiesc cu cineva, cu un specialist care judecă bine. Pot avea o situație delicată afectiv. E bine să ceară sfaturi. Pot analiza aspecte dubioase pentru ei în perioada 6-16 august. Sunt minciunele, jumătăți de adevăr pe care le sesizează.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel