Camelia Pătrășcanu, horoscop. Destinul a intrat în zodia Berbec, lucru care vine cu schimbări majore pentru zodii: „Pot avea parte de moșteniri”

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale, pentru toate semnele zodiacale.

Destinul s-a instalat în zodia Berbec, fenomen astrologic ce se întâmplă foarte rar, mai exact, odată la 19 ani. Acest lucru aduce schimbări majore în viețile mai multor persoane, astfel încât Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal, potrivit Fanatik.


Berbec

Berbecii sunt stimulați și alimentați să dea tot ce au mai bun, să facă totul în stilul lor și după sufletul lor. Au avut mulți ani în care au putut să se elibereze de diverse situații sau relații care îi constrângeau. Și-au asumat libertăți, dar a venit momentul să-și exprime puterea. Destinul vine și verifică lucrurile făcute în ultimii 12-15 ani.

Taur

Pentru Tauri, este un destin în Berbec care îi îndeamnă să nu se grăbească, să nu acționeze, să lucreze mai mult în planul interior, al conștiinței, al sănătății, să nu se mai grăbească, să nu se mai repeadă. Sunt mai puțini interesați de lucrul ăsta și mult mai interesași de lucrul cu ei înșiși, de lucrul cu ei înșiși. Este un tranzit care îi îndeamnă să folosească energia, atenția, interesul în scopul lor spiritual. Pot fi mai preocupați de anumite întrebări, de spiritualitate.

Gemeni

Au un destin care le vizează iubirea. Nu vorbim aici de sexualitate, ci de relațiile de prietenie, de afecțiune, camaraderie. Pun mai mult preț pe prieteni, pe oamenii loiali. Comunitatea oamenilor cu care rezonează e foarte importantă și în acest sens, își caută coreligionarii, oamenii cu care se înțeleg, nu mai vor să schimbe oamenii. Sunt mai interesați să participe la activități, la întâlniri, sunt mai curajoși, când vine vorba de carieră.

Rac

Este un destin în Berbec care vorbește de putere, o putere explicită, prin funcție și asumarea unor responsabilități. Pentru alții, aduce curajul de a nu mai accepta o funcție. E vorba de obiective, de ambiții, de scopuri pe care și le propun și pe care le urmează, indiferent de dificultăți și dificultăți vor fi, mai ales în iulie și septembrie, dar pot fi în octombie sau septembrie 2024. Nu e lipsită de dificultate calea pe care și-o asumă, dar vor putea influența în bine viața celorlalți.

Leu

Pentru Lei, destinul în zodia Berbec aduce schimbări de trasee bruște, neanunțate. Ele se pot produce și datorită presiunii. Pot fi studii noi, idei cu care vin în contact, lucruri care le pot schimba mult principiile de viață, modul după care funcționează. Pentru cei care au lucrat la ei îndelung, pot pune acum la punct o nouă teorie, o nouă doctrină, noi idei, o nouă viziune de viață pe care o anunță public. Devin predicatorii unui nou sistem de valori și unui noi mod de gândire.

Fecioară

Destinul în Berbec vorbește despre curajul de a arăta lumii, de a aduce la suprafață calitățile lor și munca lor. Sunt mai prospere prin activitatea lor profesională. Nu prin mai multă muncă, ci prin aceeași muncă, dar mult mai eficient și mai curajos valorificată. Unele, prin faptul că vor colabora cu persoanele potrivite, altele, prin faptul că vor prinde curajul de a face alegeri curajoase și riscante. Unele vor renunța brusc, chiar dacă nu e stilul lor. De asemenea, pot avea parte de moșteniri sau de ajutoare financiare.

Balanță

Un destin în Berbec care  le dă puterea de a fi foarte ferme, de a spune ce le convine sau nu.  Unele vor dori să modeleze relația, altele nu mai vor să schimbe nimic, dar punctează dacă e bine sau nu ceea ce fac. Sunt atente la cum sunt văzute, cum sunt apreciate. Sunt destul de multe momente delicate, semn că Balanțele au multe ocazii să hotărască dacă merg sau nu alături de alte persoane.

Scorpion

Destinul în Berbec activează zona muncii, o muncă delicată, e vorba de a face treaba pentru care se trezesc de dimineață, pe care și-au asumat-o. Sunt curajoși și avangardiști. Pot inova în munca pe care o fac sau pot aduce elemente noi sau noutatea e că se apucă de o anumită muncă. Sunt foarte ambalați în lucrurile pe care le fac. Au o foarte bună mobilizare și pot avea rezultate grozave.

Săgetător

Lor și se aduce reinventare. Mulți nativi vor face schimbări la 180 de grade, în sensul reîntineriri, reinventării, noi acțiuni care pot surprinde. Găsesc noi proiecte, noi obiective, ceva interesant și incitant, care stimulează. Pentru unii, poate fi vorba și de o călătorie.

Capricorn

Capricornii au un destin în Berbec care aduce multă energie și implicare în problemele de casă și cămin. Acum nu fac decât să descarce niște lecții însușite prin observații. Înțeleg că lucrurile în jurul lor se schimbă, că oamenii au deja nevoile lor și trebuie să țină pasul. Sunt foarte mobilizați pentru asta.

Vărsător

Vărsătorii au parte de proiecte, idei care pot fi puse în practică și producții intelectuale. Unii studiază și acumulează cunoștințe folosite în mod creativ și pot da naștere unor noi teorii, îți pun amprenta într-un mod personal. Ei vin și inovează mereu. Alții, vin cu soluții, proiecte care sunt bine primite, au idei geniale, trebuie să le pună în practică.

Pești

Peștii sunt motivați să câștige bani prin munca lor. Asta înseamnă să-și folosească din plin atuurile profesionale, abilitățile. Își șlefuiesc abilitățile, consumă multă energie pentru a se perfecționa, pentru a fi din ce în ce mai buni. Pot spulbera orice fel de piedică. Au o bună conectare cu viața, cu Dumnezeu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel