Camelia Pătrășcanu, horoscop. Cum afectează Planeta Marte, în zodia Fecioară, fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Planeta Marte, în zodia Fecioară, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, un nou fenomen astrologic. Astrologul a mărturisit că Planeta Marte, în zodia Fecioară se produce o dată la un an, un an și jumătate și aduce lucruri benefice pentru semnele zodiacale. 

Cum afectează Planeta Marte, în zodia Fecioară, fiecare semn zodiacal

Pentru Berbeci, e un moment excepțional să pună la punct toate treburile pe care le urmăresc. Cel mai probabil, foarte mulți Berbeci muncesc și pot scoate bani de pe urma muncii lor. Cei care sunt preocupați de sănătate se ambiționează prin forțele lor psiho-energetice să însoțească terapiile pe care le urmează.  Cei care sunt la lucru trebuie să coopereze cu colegii lor.

Taurii au o perioadă bună cu Marte în zodia Fecioară. E o perioadă cu creativitate, își dau chiar deadline-uri. Se mobilizează. E un aspect intens de muncă, dar într-o zonă recreativă pentru ei. Au ambiția să se priceapă foarte bine la ceea ce fac. În dragoste, sunt tranșanți și directivi. Spun ce vor, fac curte insistent.

Gemenii au nevoie de un spațiu de liniște. Unii se întorc acasă sau merg în locurile de care se simt legați sufletește. E un tranzit bun pentru încărcarea bateriilor. Trebuie să lase gândurile deoparte ca să fie eficienți în această perioadă. Poate că merită să caute un sprijin, persoane care îi pot îndruma, terapeuți.

Pentru Raci, perioada e dinamică. Se fac multe vizite, multe drumuri. Au multe de făcut în această perioadă. Unii se uită prin hârtii. Se pun birocratic la punct cu diverse dosare sau alte acte pe care le au de clarificat. Primesc îndrumare și sfaturi de la pricepuți. Învață lucruri urmărindu-i pe alții.

Leii sunt atenți la bani, bani care pot veni și de la alte activități decât cele principale. E un Marte în zodia Fecioară eficient, harnic. După niște furtuni de la locul de muncă, apare soarele pe strada lor. Se confirmă niște teorii.

Fecioarele au curaj, încredere în sine, implicare, acțiune. Sunt mai rapide și voluntare în acțiune, mai implicate. E o poziție foarte bună la muncă. Pot folosi mult energia marțiană, progresând foarte repede. Fecioarele care sunt mai mult în vacanță pot avea inițiative năstrușnice pentru ele.

Balanțele au un Marte în zodia Fecioară conservator de energie. Trebuie să sesizeze aspectele din viață care le consumă mai mult decât le încarcă: pot fi situații sau chiar persoane. Trebuie să stea un pic în elementul lor. Au nevoie de locuri liniștite, locuri în natură. Au nevoie de timp și ritmul lor pentru a rezolva niște lucruri.

Scorpionii au un tranzit dinamic, aducător de public, oameni cu care au ceva de împărtășit. Se remarcă, se afirmă prin lucrurile pe care le au de realizat. Au chef de muncă, deși sunt în vacanță. Iau lucrurile în serios. De asemenea, pot fi interesați de tot ce e mai avangardist în munca lor.

Săgetătorii au un Marte în zodia Fecioară bun dacă lucrează în perioada asta. Rămân lucruri pe umerii lor și se descurcă foarte bine. Unii pot demara niște proiecte și pot veni cu toată creativitatea lor. Există și nativi de foc ce pot avea confruntări din care ies biruitori.

Capricornii au un Marte în zodia Fecioară care implică legea, actele, documentația. Depinde de ce sunt ei preocupați acum, dar caută soluțiile cele mai sofisticate. Merg pe căi bătătorite. Caută specialiști. În tot cazul, totul se bazează pe planificare, documentare.

Vărsătorii sunt avertizați că lucrurile bune se pot obține cu efort puțin. Au ce face cu timpul lor liber. Marte în zodia Fecioară aduce implicare, efort. Sunt discuții pentru o colaborare. Își cântăresc atent resursele, cunoașterea. Se pune accent pe cooperare, lucrul cu oamenii specialiști.

Peștii au un tranzit cu mai multă vizibilitate profesională. Se remarcă prin lucrurile pe care le fac foarte bine. Ei trebuie să fie acolo, dar să nu facă pe modeștii. Sunt apreciați pentru rezultatele și atuurile lor. Poate deveni o ocupație să ajute, să sprijine, le place acest rol.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iul 2023, 13:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience