Camelia Pătrășcanu, horoscop. Ce se întâmplă până în septembrie cu fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Venus retrograd în zodia Leu, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a explicat un nou fenomen astrologic, potrivit fanatik.ro. Astrologul a mărturisit că este un tranzit destul de tensionat, motiv pentru care trebuie să reflectăm mult mai profund asupra vieții noastre, 

Pentru Berbeci, Venus retrograd aduce dorul de iubire. Unii se pot simți străini chiar în doi. Lucrurile care îi bucură s-ar putea să nu fie împărtășite. Nu sunt văzuți de nimeni, poate fi una dintre plângeri. Nu sesizează nimeni bogăția lor sufletească, lucrurile pe care le au de oferit. Toate lucrurile sunt de corectat dacă se află cauza.

Pentru Tauri, un Venus în zona siguranței personale și a căminului. Mulți Tauri pot avea tot felul de lucruri apăsătoare, din trecut, pe care e bine să le rezolve acum. Unii pot face introspecții în legătură cu momente delicate din trecut. Tâlcul e să înțeleagă contextul, cauzele, modelele pe care le-au avut. Alți Tauri se întreabă care e locul lor în familie. Au tot felul de tensiuni legate de viața personală.

Pentru Gemeni, multe întrebări pe care le pot avea legate de rostul iubirii, sinceritate, cum să spună, cât să spună, despre gusturile comune și așa mai departe. Sunt secrete pe care acum le află sau pe care abia acum le analizează. De asemenea, investighează impresiile, opiniile pe care și le-au făcut în relațiile apropiate.

Racii îl au pe Venus retrograd în zona analizei puterii personale. Îi ajută pe mulți să își resconsidere niște atuuri, calități, abilități. Unii pun abia acum preț pe propriile lor atuuri. Își dau seama că s-au neglijat, s-au ignorat. Au de corectat această neglijare personală. Alții își cunosc valoarea, dar nu și-o promovează corect.

Leii analizează atitudinile lor față de diverse persoane. Se gândesc dacă s-au purtat corect, mai ales dacă au avut o anumită influență. Oare au folosit corect influența sau nu? Apoi, alți Lei pot analiza dacă drumul pe care și l-au ales, oricare ar fi acela, este corect, dacă nu abuzează de autoritatea lor.

Fecioarele au întâlniri care le îndeamnă să își reanalizeze trecutul. Se confruntă cu niște consecințe și o perspectivă că puteau face altfel. Unele poate nu au ales cariera potrivită, persoana potrivită. Poate fi vorba de înțelegerea mai profundă a consecințelor unor decizii neluate. Altele analizează din punct de vedere moral relația lor. Sunt detalii care l-au scăpat.

Balanțele sunt atente la relația cu prietenii, cu colectivitatea. Nu toți prietenii le mai plac sau le fac bine. Nu toate activitățile îi mai încarcă pozitiv. Merită să analizeze locul lor în comunitate.

Scorpionii au un Venus retrograd în zodia Leu în zona puterii. Pentru unii, propria frumusețe e o putere. Reflectează dacă e suficient și dacă îi ajută. Parcă vor mai multă consistență și valoare. Venus îi învață să manifeste autoritate cu mai mult umanism, cu judecată blândă.

Săgetătorii au un Venus care ridică probleme de moralitate, de independență, de comportament, de demnitate. Reflectează la toate astea. Unele relații sunt spumoase, dar nu întotdeauna demne și onorante. Poate e timpul să înțeleagă persoana de lângă ei.

Capricornii au un Venus retrograd prezent în zona plăcerilor, a dorințelor partenerilor de viață. Nu e vorba despre ei, ci despre celălalt. Unii pot simți că au pierdut startul. Constată că poate nu au fost acolo lângă celălalt când s-au întâmplat lucruri.

Vărsătorii sunt puși pe gânduri în legătură cu imaginea lor publică. Unii își schimbă stilul vestimentar, înfățișarea, felul în care se decorează. Simt nevoia să mai corecteze niște lucruri sau dimpotrivă.

Peștilor li se atrage atenția că lucrurile sau oamenii pe care îi iubesc nu aduc neapărat beneficii pentru ei. Fie nu se iubesc suficient, fie sesizează niște toxicități și derapaje în relațiile lor. Deocamdată, accentul e pus pe revelațiile că nu e ceva în ordine. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iul 2023, 11:44 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience