Camelia Pătrășcanu, horoscop. Ce se întâmplă cu zodiile până pe 8 august: „Mulți se pregătesc pentru zile negre”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Un nou fenomen astrologic produce schimbări majore în viața zodiilor. Este vorba despre opoziției dintre Saturn și Mercur, care se va face simțită până pe data de 8 august, anunță Camelia Pătrășcanu, potrivit Astro Fanatik.

 

Berbec

Mercur îi face să fie înțelepți și să anticipeze niște situații. E posibil să se întâmple niște lucruri ca efect al unor lucruri din trecut, nu au picat din neant,e  ca urmare ale unor lucruri petrecute. Sunt atitudini pe care și le-au format în trecut, modul de a vorbi, convingerile sau încăpățânări pe care și le-au conturat. Totul se întâmplă ca efect al unor comportamente, stări, gânduri din trecut și dacă vor un rezultat bun, trebuie să umble acolo.

Taur

Pentru Tauri, opoziția Mercur-Saturn este foarte importantă, mai ales pentru părinți. Are legătură cu copii, cu viitorul lor, cu educația și cu autoeducația, asta în cazul Taurilor care nu s-au maturizat suficient. Trebuie să fie atenți la comunicare. Același adevăr poate fi spus în mai multe moduri sau o cunoaștere poate fi în mai multe feluri, dar unul este cu adevărat util.

Gemeni

Pentru Gemeni, opoziția Mercur-Saturn aduce preocupări legate de casă și avere, dar și de relația de familie. Mulți se gândesc la statutul lor în familie, dacă ceea ce spun are relevanță în familie, dacă ei pot fi cap de familie și cum să procedeze. De asemenea, pentru casă poate au nevoie de autorități, pentru a lămuri o condiție patrimonială sau pentru acte și trebuie să caute cel mai bun specialist.

Rac

Acte care se pot face și pentru muncă, dar și pentru casă. Ar fi bine să citească și ei, să se documenteze, pentru a se lămuri și ei. Privesc munca în sensul că au nevoie de specialiști, de oameni pricepuți în munca lor. Mercur îi ajută să facă niște investigații. Cei care sunt pe drum, atenție mare, dar atenție și la taxe și impozite. 

Leu

Leii au multă zgârcenie, grijă pentru bani și e bine că se întâmplă așa. Descoperă un mecanism prin care prin ai puțină muncă pot câștiga bani mai mulți. Sunt preocupați și de cum să își organizeze banii, mulți se pregătesc pentru zile negre sau vor să aibă un back-up financiar sau material, adică încep să-și facă strategii de viitor, pe diferite ipoteze, iar asta le dă putere, sentiment de siguranță. Știu cum să-și aranjeze treburile.

Fecioară

Fecioarelor li se aduce înțelepciune. Se gândesc mult și află, descoperă cum le privesc ceilalți și pot corecta niște situații cu cineva anume. În general, își dau seama că nu au fost valorificate la adevărata lor calitate. Pot sesiza că nu s-au prezentat cum trebuie, au fost prea modeste, au ratat ocazii, au amânat, deci ele au contribuit la aceste situații și învață mult din aceste lecții.

Balanță

Balanțele se află printre acele zodii pentru care opoziția aduce multe gânduri și calcule legate de organizarea muncii. Anumite elemente din munca lor sau activitățile sunt supărătoare și chiar îmbolnăvitoare, ori le fac altfel, ori deloc. Multe Balanțe se gândesc că pentru anumite activități nu mai au tinerețea și vigoarea necesară, dar nici chef sau sunt toxice, nepotrivite pentru ele. Trebuie să le descopere și să le taie de pe listă, unele pot fi și acasă, nu doar la muncă. 

Scorpion

Scorpionii au opoziția Mercur-Saturn cu înțelepciune privind felul în care își fac relații publice. Sunt atenți cum se prezintă, cum se fac cunoscuți. Îi interesează foarte mult imaginea lor publică. Întorc niște greșeli în favoarea lor, cumva. Învață din erorile trecute, astfel încât să se poziționeze într-un mod bun prin abilitățile lor unice și joacă foarte bine asta. Doar ei pot face anumite lucruri.

Săgetător

Opoziția aduce atenție, grijă, în felul în care comunică cu oficialii, autoritățile, mai ales când vine vorba de acte oficiale. Sunt atenți, au grijă la felul în care comunică cu oficialitățile. Trebuie să fie atenți la etichetă, la anumite norme pe care trebuie să le respecte și chiar actele trebuie făcute într-un anumit fel. Negociază, discută cu foarte multe argumente.

Capricorn

Capricornii își pun mintea pe roate în chestiuni juridice, legale, profesionale. Pun multe întrebări și nu înghit orice gălușcă, au nevoie de răspunsuri. Sunt extraordinari de sâcâitori pentru oamenii cu care discută, foarte insistenți. Pot fi considerați foarte obositori. Investighează mult.

Vărsător

Vărsătorii au opoziția Mercur-Saturn legată de bani și de eficiența lor profesională. Saturn spune că au acumulat multă experiență. Unele operațiuni le vin ușor, însă opoziția cu Mercur pune problema eficienței, dacă ei știu că tot rodajul căpătat poate fi speculat simplu, ușor și elegant încât să câștige financiar.

Pești

Peștii îl au pe Saturn în semnul lor, deci opoziția aduce multe reflecții legate de propriul lor statut. Fenomenul astrologic îi maturizează. E posibil să se repete o situație deranjantă, așa că trebuie să aducă la suprafață lecțiile învățate când lucrurile s-au petrecut prima dată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel