Camelia Pătrășcanu, horoscop. Ce schimbări aduce Luna Plină de pe 1 august în viața zodiilor

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate zodiile.

Luna Plină care va avea loc pe 1 august vine cu diferite schimbări pentru zodii, după cum știm deja, spune Camelia Pătrășcanu potrivit Fanatik. Aceste efecte vor fi resimțite până pe data de 3 august, adică trei zile, astfel încât astrologul a dezvăluim la ce trebuie să ne așteptăm.

Berbec

Pentru Berbeci, este un moment de revelație, de bucurie interioară, de conștiență de sine. Absolut fermecător, mai ales că Venus este Retrograd și adâncește această analiză, dacă sunt implicați cu tot sufletul. Tot Lună Plină activează puterea lor creatoare, de a face cu geniul lor lucruri mari, nu cu prezența altcuiva, nu cu banii altcuiva, ci pur și simplu de a fi în stare de a face ce-și doresc.

Taur

Taurii au o Lună Plină aducătoare de conștientizări în privința rolurilor în casă și în cămin, alături de oamenii dragi, cu care trăiesc. Pot înțelege dacă s-au purtat cu demnitate, dacă s-au purtat cu corectitudine, dacă au fost la înălțimea inimii lor și a demnității lor. Dacă nu, fiind o Lună care îi tensionează, Venus le spune că pot să își ceară iertare, să corecteze, să înțeleagă lucruri retroactiv și să repare o situație în care poate au călcat pe inima cuiva. 

Gemeni

Pentru Gemeni, această Lună Plină poate aduce o nouă perspectivă de viață, o altă cărare de viață care implică noi schimbări la nivel profesional, relațional, familial. Poate fi vorba de alte alegeri vocaționale, plecarea în străinătate. Poate fi vorba de acceptarea unui adevăr lăuntric pe care l-au ocolit și înțeleg acum dacă ceea ce fac li se potrivește. trebuie să fie onești cu ei.

Rac

Pentru Raci, această Lună Plină e legată de prosperitate, de spor, bani pe care-i pot obține cu capacitățile și talentele pe care și le evaluează mult mai corect acum. Își dau seama că și le-au risipit pe o parte din ele sau le-au folosit într-o relație care nu a mers, nu funcționa. Poate că nu sunt apreciați la adevărata lor valoare și abia acum realizează această irosire. Pot lua hotărârea să își vadă de drumul lor autentic, asta poate schimba multe.

Leu

Această Lună Plină îi vizează direct. Este vorba despre relațiile lor, mai ales în relațiile personale, Leii pot avea sentimentul că sunt restrânși, limitați de lucruri care li s-au prezentat într-o notă falsă. Simt că poate și-au asumat anumite responsabilități, doar pentru că partenerul se plângea de anumite lucruri pe care ei le executau. Se simt exploatați. Pentru cei care sunt singuri, pot înțelege de ce nu le-a funcționat o relație.

Fecioară

Fecioarele au o Lună Plină deosebită, delicată. E pe axa puterii personale și a creativității, dar într-un spațiu foarte restricționat în astrograma lor. Își pot da seama că sunt mai eficiente când trebuie să apere ceva, când vor să salveze ceva, când lucrează pentru cineva și au nevoie de o cauză pe care să o apere, ca să poată să degajeze toată puterea lor interioară și, în sensul acesta, pot analiza care e crezul și care e cauza care merită sacrificiul lor.

Balanță

Balanțele au o Lună Plină aducătoare de revelații sentimentale. E vorba de o iubire care vizează puterea de a dărui, de a fi generoase, de a ierta, mai ales dacă au fost episoade de posesivitate, de gelozie, de confruntare. Este nevoie de puțină detașare, mai ales pentru cei care au avut de analizat situații.

Scorpion

Această Lună Plină e legată de autoritate și de putere. Trebuie să dirijeze foarte multe lucruri și să le țină în control. Luna în Vărsător le spune că pentru a merge lucrurile bine, trebuie să creeze un echilibru între control și libertate pe care o dau colaboratorilor, de a-și face planuri.

Săgetător

Săgetătorii au o Lună Plină aducătoare de mai multă libertate în gândire, acceptarea convingerilor diferite. E posibil să existe confruntări la această Lună Plină, dar lucrurile trebuie judecate și după conștiință. În general, ideea de a oferi credit și libertate chiar și persoanelor tinere, care vor să învețe, este o libertate plină de demnitate pe care o pot oferi celuilalt.

Capricorn

Pentru Capricorni, această Lună Plină aduce revelații, mai ales privind felul în care partenerul de viață sau cineva foarte apropiat își separă cumva viața sau își vede de propria sa viață, iar Capricornii constată acest lucru. Trebuie să dea libertate cuiva să își exprime potențialul de lucru, talentele practice, chiar dacă ei nu sunt de acord, pot da însă sfaturi.

Vărsător

Vărsătorii au reflecții privind imaginea lor publică, dacă lucrurile pe care le transmit sunt clare și corecte. Le pasă foarte mult de impactul pe care îl au, dacă e pozitiv sau negativ. Simt că nu îi pot dezamăgi pe ceilalți.

Pești

Pentru Pești, este o Lună Plină care răspunde de viziunea muncii. Au o hartă bună în ceea ce privește munca, dar nu știu exact ce poate ieși. Nu sunt stăpânii viitorului și pot avea emoții, trac. Realizează că efectele nu sunt chiar cele scontate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel