Camelia Pătrășcanu, horoscop. Ce schimbări aduce fenomenul astrologic de pe 29 decembrie 2023 pentru zodii: „Au avertizări”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Astro Fanatik
Descriere foto: Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii la final de an.

Pe 29 decembrie 2023 are loc un fenomen astrologic important, care vine cu anumite schimbări asupra semnelor zodiacale. Venus intră în Săgetător, anunță Camelia Pătrășcanu, care dezvăluie ce le așteaptă pe zodii la final de 2023, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți ce decizii au de luat și cum să le implementeze. Sunt reflecții legate de valorile și obiectivele lor, cum e mai bine să aleagă, care sunt valorile lor. Pot căuta persoane cu care să vorbească aceeași limbă. Au nevoie să găsească un guru, un îndrumător.

Taur

Pentru Tauri, Venus aduce dibacitate în a apăra lucrurile pe care vor să le păstreze. Poate fi vorba și de valori intelectuale, morale. Vor să rețină în viața lor anumite crezuri, lucruri pe care ei pun preț. Dacă vorbim de chestii materiale, Taurii trebuie să fie atenți la lege.

Gemeni

Gemenii au un Venus care vorbește de relații, de iubire, o iubire care e clarificată, dezbătută. E și Mercur, planeta lor în retrogradare, și pot avea discuții deschise și nu neapărat plăcute. Vor avea tot felul de revelații.

Rac

Racii au parte de multe reflecții legate de cât ajutor să dea și cum. Tema de a nu risipi mărgăritarele e preocupantă pentru ei. De asemenea, pot avea grijă bună pentru sănătate prin schimbarea opticii legată de vindecare.

Leu

Leii îl au pe Venus în zona iubirii și a aventurilor. Vor să facă lucrurile care îi pasionează, să se ocupe de hobby-uri sau de oamenii care le fac cu ochiul. Trebuie să aibă, însă, măsură. Pe de altă parte, să nu regrete că nu și-au putut satisface o plăcere.

Fecioară

Fecioarele au agitație în casă. Nu bine trec sărbătorile și parcă își caută locul. Ar spune că parcă ar pleca și unele din Fecioare sunt puse pe ordonat, curățat, spălat. Venus le întoarce la cuibul lor. E semn că pot spune lucruri care nu le plac celor din jur.

Balanță

Pentru Balanțe, Venus e foarte animat. Aduce drumuri, călătorii, vorbe multe cu diverse persoane. Fac activități în folosul altora. Rămâne de decis dacă îi vor ajuta chiar pe toți. Poate nu pun mâna la treabă, dar sfaturi vor da.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă cheltuitoare. Au avertizări legate de cheltuială încă din 23 decembrie. Parcă le arde degetele să intre în pușculiță. Dacă ar putea să amâne niște cheltuieli, ar fi bine să o facă.

Săgetător

Săgetătorii pot descoperi că lucrurile bune pe care le-au făcut cu tact, cu iubire nu dau rezultate. Nu obțin prin drăgălășenia lor lucrurile pe care le doresc. Ar putea să și înțeleagă de ce, le pică fisa. Fie n-au făcut când trebuie, față de cine trebuie. Mai curând stilul lor e pus în discuție.

Capricorn

Capricornii au și ei un Venus în Săgetător care îi ajută să se extragă. Iubirea se exprimă la ei prin dorința de a nu fi bătuți la cap. Alți Capricorni stau pe margine și observă mai atent tot ce mișcă în jur, ce iubesc cei din jurul lor, ce le place.

Vărsător

Vărsătorii au deschidere pentru comunitate, grupuri de oameni. Ca să fie în rând cu lumea, însă, cheltuiesc cam mult. Trebuie să facă niște eforturi, chiar și fizice: pregătiri, gospodăreli. Relația cu prietenii sau apropiații poate fi un pic tensionată. Au sentimentul că trebuie să lase de la ei, să facă după cum vor alții.

Pești

Peștii au un Venus care aduce o nevoie de glorie sau glorificare, dar mai curând e vorba de a ieși în evidență. Tensiunile indică faptul că se dau prea mult peste cap, că se străduiesc să fie în top.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel