Camelia Pătrășcanu, horoscop. Ce aduce Luna Plină de pe 6 aprilie. Previziuni neașteptate pentru Rac

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care este horoscopul pentru ziua de 6 aprilie. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Berbecul vorbește despre demnitate și verticalizare, despre curajul de a ne susține opinia, de a spune NU, de a face lucruri care ne reprezintă. Această Lună Plină, prinsă între cele două Luni noi, vine cu maximă intuiție și receptivitate.

Ne vom da seama cum ne simțim noi în preajma celorlalți. Se produce și pe conjuncția Soare-Jupiter, care produce mai ușor accesul la conștiință. Suntem mai conectați cu Divinul lăuntric.

Ziua de 6 aprilie poate fi revelatoare în legătură cu relațiile noastre. În urma elucidărilor, putem descoperi care e modul în care mergem alături de cineva, dacă mergem alături.

 

Berbec

Berbecii sunt foarte inspirați să realizeze cum sunt ei, de fapt, și cum se simt lângă o anumită persoană. Vor cere lucruri, vor fi mai articulați. Țin foarte mult la naturalețe, la onestitate. Mercur în Taur subliniază faptul că vor să fie apreciați cum sunt, cu bune și cu rele. La această Lună își vor da seama cum sunt văzuți cu adevărat.

 

Taur

Taurii au o Lună Plină care poate aduce multă vindecare. Pot înțelege, retroactiv, niște relații trecute. Au demnitatea să recunoască unde au greșit sau să și spună persoanei respective. Își dau seama că au avut exigențe prea mari. Este o Lună Plină care vorbește despre stil de viață și comportament. Trebuie să aibă grijă ce să spună ca să mențină o atmosferă de cooperare, de pace.

 

Gemeni

Gemenii au o Lună Plină în zona iubirii și sunt preocupați de iubire. Au nevoie mai mult de dezinvoltură decât de sexualaitate. Vor să fie ei înșiși mai mult. Descoperă că le displace profund orice situație de la muncă, din vecinătate, acolo unde se simt constrânși. Vor să nu lezeze pe cineva, să nu supere. Realizează dacă sunt sau nu sunt în relații în care se simt sau nu naturali.

 

Rac

Pentru Raci, fenomenul e lămuritor în privința unor responsabilități. Își pot da seama dacă tot ce fac acum presupune mai mult efort. Se pot trezi singuri în fața unui rol prea mare. Dacă au funcție de răspundere, vor înțelege că, pentru a realiza anumite obiective, nu pot face rabat de la principii, de la hărnicie. Cumva, înțeleg să ceară și altora aceeași măsură.

 

Leu

Pentru Lei, este o Lună Plină care poate să îi confrunte cu o persoană pe care o considerau superioară. Poate fi vorba de cineva de care erau fascinați. Luna Plină ridică niște semne de întrebare. Unele baloane de săpun se sparg cu această ocazie, fie că e vorba de persoane din familie în care au crezut sau oricine altcineva, rămâne să verifice. În felul ăsta se elucidează dacă regele este gol și Zeul fals.

 

Fecioară

Pentru Fecioare, Luna aduce mai mult pragmatism. Au niște cerințe clar exprimate, au acest curaj, chiar dacă ele lasă de la ele. Admiră persoanele care le stimulează și pe ele, cu hei-rup. Dacă persoana cu care colaborează se dezice, nu face, nu duce la bun sfârșit, Luna Plină poate să le arate pagubele dacă merg mai departe cu cineva care nu fac lucruri. Le aduce curajul de a se separa, indiferent de costurile financiare, de un colaborator sau un partener care mai mult îi păgubește. Separarea poate fi de succes.

 

Balanță

Pentru Balanțe, se activează imaginea publică. Conjuncția Soare-Jupiter le ajută pe Balanțe să fie așa cum sunt. Sunt mai solare, mai senine. Unele pot deveni mai ambițioase. Își vor dori să se pună într-o formă mai bună. Apoi, această Lună Plină vorbește de relațiile conjugale, în sensul că au de trecut un test, de a privi partea plină a paharului, de a aprecia mai mult calitățile celuilalt.

 

Scorpion

Pentru Scorpioni, e vizat planul muncii, al eforturilor de tot felul. E bine să fie mai atenți la sănătate, inclusiv la sănătatea unor colaborări, dacă se pornește de la adevăr. E important ca lucrurile să fie transparente, dar și bine organizate, spune Jupiter. Să elimine toxicitățile.

 

Săgetător

Săgetătorii au parte de tendința de a depăși măsura. Se laudă prea mult. Vorbesc prea pompos despre ei. Vor să atragă atenția și nu putem evita și aspectul senzual al acestei Luni Pline. Unii se pot îndrăgosti. Intră în contexte care li se pot părea flatante. Trebuie să ia mai în serios dacă sunt apreciați cu adevărat.

 

Capricorn

Pentru Capricorni, sunt vizate acțiunile în familie. Încep un proiect ambițios, solicitant, care aduce abundență, chiar și emoțională. Pot iniția proiecte legate de casă, cămin și confort.

 

Vărsător

Vărsătorii sunt vizați în zona cunoașterii. Pot avea revelații în legătură cu lucruri în care credeau. Descoperă dacă sunt corecte și incorecte, dacă e adevărat și bine conturat. Nu vor să păcălească pe nimeni, ba poate că ei singuri s-au înșelat. E nevoie de acuratețe în acte, dar și în discuțiile purtate, în verbalizarea ideilor. Unii dintre ei vor avea demnitatea să spună că au nevoie de sfaturi să repare o greșeală. Apar drumuri lungi pe care le pot face.

 

Pești

Peștii sunt vizați în zona banilor câștigați prin propriile eforturi. Trebuie să se bazeze mai puțin pe alții și mai mult pe ei. Luna Plină îi lămurește în legătură cu soliditatea unor colaborări. Au revelații în legătură cu colaborările, cu felul în care să muncească astfel încât să pună în lumină cel mai bine calitățile pe care le au. Vor să se elibereze de niște dependențe pe care le au.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel