Camelia Pătrășcanu, horoscop 8 martie 2023. Ce le așteaptă pe femei astăzi. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziunile astrale ale zilei de 8 martie 2023.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii, în decursul zilei de 8 martie, potrivit Fanatik

 

Berbec

Femeile Berbec își doresc, până la ora 16, să fie sprijinite sau să discute despre faptul că nu se simt destul de sprijinite. Se vor plânge că s-au simțit singure în diferite ocazii. Pot primi cadourile pe care și le doresc.

Taur

Tăuroaicele ar vrea să fie răsfățate și scutite de efort. Poate nici nu dau pe acasă. Vor să fie scoase undeva. Au relații bune cu prietenii. Vor să meargă în locuri unde au parte de trăiri neașteptate, nu neapărat cu omul drag, ci alături de mai mulți oameni despre care știu că țin la ele. În a doua parte a zilei au nevoie de tihnă, de pace.

Gemeni

Fetele Gemeni își doresc timp să se ocupe de ele, ca și când ar sta doar în fața oglinzii, până la ora 16, apoi să iasă în oraș. Ziua pune un accent frumos pe sănătate, iar spre seară accentul e puternic din punct de vedere social. Au nevoie de o vorbă bună din partea cuiva. Aproape că se copilăresc și vor să fie apreciate și lăudate.

Rac

Femeile din zodia Rac au un 8 Martie agitat în prima parte a zilei. Ai zice că ele dau cadou doamnelor și domnișoarelor din viața lor. Simt nevoia să facă gesturi frumoase către cei din jur. Nu găsesc neapărat ce își doresc, așa că își schimbă pe drum planurile. Unele doamne Rac sunt cu gândul la persoane la care nu au acces ușor sau sunt departe din punct de vedere geografic. Discută cu persoane cu care n-au luat contact poate de multă vreme. Seara, stau în casă, în tihnă.

Leu

Leoaicele au o primă parte a zilei cu multe calcule financiare. Poate că unele sparg și pușculița pentru a-și cumpăra ceva la care tânjesc. Spiritul de economie se manifestă până la ora 16. Dacă ies în oraș, seara, poate vor să impresioneze. Unele, poate vor o schimbare de imagine și atunci trebuie să spargă pușculița. Totul ține de cum se pun în valoare.

Fecioară

Pentru Fecioare, petrecerea zilei e foarte complexă. Au multe autoanalize de făcut. Unele se critică destul de aspru. Dialogul cu propriul suflet trebuie să fie blând, spune Mercur în Pești. Nu e bine doar să se certe, ci să se înțeleagă și iubească. Seara poate aduce ceva cheltuială, ca și când ar vrea să-și ofere ceva bun.

Balanță

Doamnele Balanță au o primă parte a zilei mai delicată. N-au voie să facă efort, să se agite cam mult. E o perioadă  bună pentru îngrijire, dar nu trebuie să se dea peste cap. Poate vor dormi mai mult, poate își vor lua o zi liberă. Aproape toată ziua e lipsită de efort. Spre seară s-ar putea să le vină cheful, dar nu le place să se tragă de el.

Scorpion

Femeile Scorpion pot să își facă multe calcule și speranțe în legătură cu felul în care cei din jur le sărbătoresc. Sunt realiste și știu fiecare cât poate să le ofere emoțional, dar și material. Își doresc să petreacă alături de o comunitate mai largă. Le-ar prinde bine să împărtășească emoții. Chiar dacă ies doar cu omul drag, le prinde bine să aibă mesageria plină de rânduri frumoase.

Săgetător

Femeile Săgetător au o zi în care doresc să onoreze persoanele pe care le iubesc. Sunt foarte conștiincioase. Deci, PR-ul este excepțional și nu vor uita să sune pe nimeni. Așteaptă, de asemenea, să le fie apreciată destoinicia, munca și dăruirea. Vor ca oamenii să știe că ele uneori se sacrifică. De multe ori așa este. De multe ori, au o intervenție inspirată care îi scutește de cheltuială pe alții.

Capricorn

Domnișoarele și doamnele Capricorn așteaptă să li se dea dreptate indiferent ce spun și ce idei au, mai ales în prima parte a zilei. Dorința lor este să nu se lovească de opoziții. Pot avea o seară în care simt că sunt regine numai și pentru faptul că nimeni nu le-a mai comentat.

Vărsător

Femeile Vărsător, în prima parte a zilei, sunt dornice de îngrijire și sănătate. Nu vor să miște un pai. Își vor face programul așa încât să fie răsfățate. Își doresc frumusețe, dar și relaxare. Unele s-ar putea să își închidă telefonul. Au nevoie de liniște. După-amiază, cu Luna în Balanță, e o ocazie bună pentru experiențe inedite.

Pești

Femeile Pești au o zi de 8 Martie foarte specială și foarte sensibilă. Sunt foarte atente, receptive și intuitive la stările celor din jur. Vor fi dornice să vadă ce loc ocupă în inima celuilalt. Probabil vor deschide discuții să se lămurească. Sunt vorbărețe. Vor să își lămurească niște angoase. Uneori se vor plânge, alteori nu vor da niciun răspuns. Vor juca diverse roluri pentru a se convinge că sunt iubite. Seara, pot fi extraordinar de dulci și de senzuale. Seara se anunță măcar caldă, dacă nu chiar fierbinte!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel