Camelia Pătrășcanu, atenționare pentru trei zodii. Cum afectează Conjuncția Venus-Marte-Uranus, fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Conjuncția Venus-Marte-Uranus, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu vine cu noi atenționări pentru zodii, odată cu Conjuncția Venus-Marte-Uranus, potrivit fanatik.ro. Celebrul astrolog susține că acest fenomen aduce noi tensiuni și conflicte interiore, dar și probleme financiare. Totul va ține până pe 13 iulie 2023.

Cum afectează Conjuncția Venus-Marte-Uranus, fiecare semn zodiacal

Pentru Berbeci, este o perioadă tensionată sentimental, în sensul că au sentimente explozive. Puțini înțeleg ce vor, vor lucruri imediat. Nu înțeleg de ce există amânare. Sunt foarte transparenți și pot să își facă dușmani. Pot tulbura apele. Își dau seama cât de onestă e inima lor.

Taurii se numără printre acele zodii care au tensiuni în familie. Se pot simți sâcâiți dacă li se cere să participe la anumite activități. Nu prea sunt dezbateri, sunt mai curând NU-uri. Nici musafiri nu prea vor să primească. Se pot simți invadați, obosiți, suprasolicitați de lucruri de care nu au chef.

Gemenii au o perioadă, până pe 13 iulie, agitată. Poate fi frumoasă pentru unii Gemeni, căci le aduce mult inedit, provocare, incitare. Vor să facă mai multe deodată, în stilul lor. Atenție la șofat! Atenție la drum! Se disipează prea repede, căci lucrează în viteză.

Racii au tensiuni legate de bani, dar nu atât pentru ei, ci e vorba mai mult de banii partenerului, cheltuieli pe care le face partenerul. Simt că nu pot satisface nevoile grupului familial, că nu pot participa la tot ce ar vrea să participe. E multă oboseală și cheltuială. Își dau seama că trebuie să aibă mai multă grijă de ei.

Leii sunt centrați pe propria persoană. De dragul lor, după ce s-au analizat, pot refuza responsabilități ori proiecte care nu le pică bine. Chiar dacă au promis cândva că fac niște lucruri, pot spune acum că nu le mai pică bine ceea ce au promis în doi peri. Sunt originali și voluntari. Își spun opiniile în gura mare. Le pasă prea puțin de consecințe.

Fecioarele se numără printre acele zodii care simt nevoia unui concediu. Au nevoie de odihnă, au nevoie de reculegere, detașare. Multe pot suferi din punct de vedere sentimental. Se pot simți încărcate profesional, un pic depășite până la epuizare sau chiar plictiseală. E ceva ce nu le mai pasionează și analizează foarte mult lucrul ăsta.

Balanțele au o perioadă cu chef și dorință de socializare, dar e obositoare activitatea dacă nu se înțeleg cu prietenii lor ci cu ai partenerului de viață. Nu înțeleg irosirea de timp și energie a celor apropiați și iubiți.

Scorpionii se numără printre cele trei zodii care trebuie să aibă maximă atenție în următoarea perioadă la tot ce fac. Au elan și entuziasm dacă au lucruri de făcut sub bagheta lor. Poate că sunt prea contractați. Deși Marte și Venus aduc pasiune, sunt destul de tensionați. E bine să lucreze mai lejer cu mizele pe care le au. Prea multă încordare poate să aducă tulburări fizice.

Săgetătorii au conflicte de opinii, confruntări orgolioase. Simțul dreptății și al adevărului e foarte pronunțat. Alți Săgetători au gândul la vacanțe. Ar fi bine să poată amâna niște activități, căci mulți se gândesc la distracție.

Capricornii se află printre acele zodii care au uimire auzind ce li se spune despre tot felul de lucruri. Pot constata că gusturile partenerului nu se pupă cu gusturile lor.

Vărsătorii au o perioadă ușor tensionată. Sunt atenționați că trebuie să fie mai vigilenți în relațiile personale, să nu promită mai mult decât pot face. Se pot prezenta într-un mod exagerat. Altora nu o să le pese cum îi consideră ceilalți. Sunt extravaganți, originali, excentrici. Pot ieși în evidență și nefăcând nimic.

Peștii au tensiuni legate de muncă și de sănătate și poate că munca afectează sănătatea. Deși Marte și Venus sunt în zona activității de zi cu zi, au rezultate dacă au libertate deplină. Se pot simți înfrânți în spiritul lor. Au idei mult prea prețioase și originale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel