Camelia Pătrășcanu, atenționare pentru două zodii. Cum afectează intrarea Soarelui în zodia Rac pe 21 iunie 2023, fiecare semn zodiacal

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează intrarea Soarelui în zodia Rac pe 21 iunie 2023, fiecare semn zodiacal. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale, potrivit fanatik.ro. Celebrul astrolog a explicat fenomenul care va avea loc pe data de 21 iunie 2023. Soarele în zodia Rac pe 21 iunie 2023, astfel că vin și veștile bune. 

Pentru Berbeci, e o lună a Racului care îi ajută să se așeze în ei. Vor să vadă rezultate, dar, cumva, indiferent de rezultate, le e suficient dacă se mobilizează. La un moment dat, nici nu mai e important dacă ating sau nu un obiectiv. Călătoria prin viață îi formează. Sunt zile de întărire în propriul suflet și propria viață.

Pentru Tauri, Soarele în zodia Rac aduce liniște și calm, poate chiar împăcare cu vecinii sau apropiații. Este un tranzit care aduce bună vecinătate, își pot da seama de locul în care se află și doresc să sfințească locul. Au idei inspirate în toate lucrurile pe care ei le fac.

Gemenii pot avea momente de zgârcenie, dar pot fi și risipitori. Aceste zile le spun Gemenilor că pot avea succes profesional sau pot să închidă niște etape profesionale fără datorii. Această altă etapă poate veni după 10 iulie, când se formează aspecte bune între Soare și Neptun.

Racii au Soarele chiar în semnul lor zodiacal. Pot fi în formă foarte bună, tonus mai bun, energie, dorință de a se manifesta, de a se exprima. Vor să facă lucruri noi. E important să se gândească la ei și să se ocupe de ei. În primele zile se vor gândi mai mult la organizarea unor excursii, întâlnire. După 10 iulie, vor mai multă hrană pentru sufletul lor și pot face călătorii lungi pentru asta.

Pentru Leu, Soarele în zodia Rac aduce o scurtă perioadă sabatică, nevoie de calm, liniște sau retragere. Își încarcă bateriile în locuri speciale, unde puțină lume știe că se află. Au o grijă mai mare pentru sănătate. Privesc într-o notă mai blândă totul.

Fecioarele au o perioadă favorabilă. Sunt multe povești care se spun, au întâlniri tonice. Soarele în zodia Rac le va ajuta să-și găsească locul și rolul în comunitate. Se gândesc la stratul social în care funcționează și sunt dornice să fie de ajutor.

Balanțele vor fi mai conectate cu reguli și norme pe care le consideră foarte valoroase. Îi ordonează pe cei din jur. Mulți oameni chiar au nevoie de un spirit lucid, care să le mai indice niște lucruri. Pot fi supărate dacă, din dorința de a merge lucrurile, trebuie fie să muncească ele, fie să motiveze mai mult pe alții.

Scorpionii au zile de Rac în care au multe de învățat, poate și niște călătorii pe care le fac. Unii se pot duce în locurile natale, pentru a fi alături de cei dragi. În tot cazul, călătoriile sunt favorizate în această lună. Caută să își întărească sau definitiveze convingerile. Studiază și se ocupă foarte intens. După 10 iulie, între 10 și 22 iulie, le pot veni idei grozave în plan profesional.

Săgetătorii au zile de Rac foarte valoroase pentru sănătate și îngrijire. Nu mai vor să piardă timp. Sunt preocupați de ce este al lor, nu numai din punct de vedere financiar. Țin mult la lucrurile care le dau stil, le dau siguranță. Poate fi vorba, pe de altă parte, și de avere și de bani.

Capricornii au intuiție și conștiență privind felul în care ceilalți îi văd și îi tratează. Aspectele astrologice sunt bune, înțeleg de unde vin anumite lucruri. Vor să strălucească, să se facă remarcați. Lucrul ăsta e pentru ei stimulativ, iar pe de altă parte e o ocazie bună să fie mai sinceri și transparenți în relațiile personale.

Vărsătorii au mult de muncă, e bine să se mobilizeze. Muncesc și intelectual, dar și cu brațele. Unii culeg niște roade în iunie-iulie. Încep să apară roadele și sunt foarte încântați pentru asta. După 10 iulie, pot descoperi o metodă simplă prin care pot câștiga bani.

Pentru Pești, Soarele în zodia Rac aduce iubire și pasiune. E mai curând tandrețe decât senzualitate și sexualitate. Au tot felul de activități de îngrijire, însănătoșire, îmbucurare. Harta lor astrologică e grozavă, e foarte bună. Foarte mulți își dau seama ce vor și cum vor, cum să pună în practică ce vor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2023, 12:33 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience