Camelia Mitoșeru, primele declarații după operația pe creier. De cine a fost sunată mama lui Mihai Mitoșeru

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru își revine încet după intervenția chirurgicală din urmă cu 2 luni. Aceasta a fost sunată de Noemi, fosta ei noră. 

Mama lui Mihai Mitoșeru și-a revenit foarte bine după operația pe creier de acum 2 luni. Camelia Mitoșeru a oferit primele declarații după cea mai grea perioadă din viața ei. În luna februarie a acestui an, Mihai Mitoșeru făcea un apel disperat pe rețelele de socializare pentru a-și salva mama.

Camelia Mitoșeru a fost diagnosticată cu o tumora benignă-meningiom. Spre fericire, mama prezentatorului TV și-a revenit, iar acum este mult mai bine. Ba mai mult, aceasta a vorbit și despre fosta ei noră, care a sunat-o la câteva zile de la operație pentru a se interesa de starea acesteia de sănătate. 


„Mă simt bine după operație. Nu am fost până acum la vreun control, nici nu a trecut mult timp de când am avut cumpăna asta. Nu am amețeli sau stări de rău, sunt bine. Cu Noemi am vorbit la telefon, în ultimele zile, a sunat ea ca să vorbească cu mine, să mă întrebe de sănătate, dacă sunt bine. Am îndrăgit-o tot timpul pe Noemi, însă nu m-am băgat niciodată în relația dintre ea și fiul meu, când s-au despărțit. I-am lăsat pe ei doi să aleagă ce vor și ce cred că este mai bine pentru ei doi”, a declarat Camelia Mitoșeru, potrivit playtech.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel