Camelia Mitoșeru, prima fotografie după operația pe creier. Cum arată acum mama lui Mihai Mitoșeru:"Frica și-a spus cuvântul"

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mihai Mitoșeru a postat prima fotografie cu mama lui după ce a fost operată pe creier.

Camelia Mitoșeru a trecut printr-o perioadă grea, după ce a suferit o operație pe creier foarte complicată, în urmă cu câteva săptămâni. În ziua intervenției, fiul ei, dar și mai multe vedete din România, s-au mobilizat, asta după ce actrița a avut mare nevoie de sânge. La doar câteva ore, oamenii au mers în centrele de transfuzie și au donat sânge pentru Camelia Mitoșeru, iar cantitatea necesară s-a strâns, iar ea a putut să intre cu bine în operație.

Camelia Mitoșeru a fost supusă acestei intervenții pentru înlăturarea unui meningiom.

Deși starea Cameliei Mitoșeru a fost instabilă, actrița a reușit să treacă cu brio peste acest moment neplăcut din viața ei.

La scurt timp după ce Camelia Mitoșeru a fost externată, fiul ei a postat și prima fotografie cu vedeta, alături de un mesaj emoționant.

"Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Multumim din suflet (...) Aceeași recunoștință pt toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!", a scris Mihai Mitoșeru, pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel