Camelia Mitoșeru nu a suferit un accident vascular. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct

Camelia Mitoșeru a ajuns zilele trecute șa spital, de urgență. Din primele informații, vedeta ar fi suferit un accident vascular. Acum, ies la iveală noi informații legate de starea de sănătate a acesteia.

Camelia Mitoșeru a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce fiul ei, Mihai Mitoșeru, a găsit-o pe femeie, în propria casă, incapabilă să vorbească. Acesta a povestit că a sunat-o pe mama lui să vadă dacă este bine, iar aceasta nu i-a raspuns la telefon. Mihai Mitoșeru a început să se îngrijoreze, motiv pentru care a mers de urgență la locuința Cameliei Mitoșeru, acolo unde a găsit-o pe vedetă în stare gravă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihai Mitoșeru a dus-o imediat pe mama sa la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii i-au oferit vedetei primele îngrijiri medicale.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină!”, declara Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.

 

Acum, noi informații ies la iveală legate de starea de sănătatea Cameliei Mitoșeru. Se pare că vedeta nu a suferit un accident vascular, ci i s-a făcut rău din cauza faptului că nu și-a luat la timp pastilele.

''Nu a fost AVC! Criza convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat medicamentul în ultimele zile, pastile care se iau după operatie!  '', potrivit Spynews.ro.

 

Când o să fie externată Camelia Mitoșeru

 

Potrivit spynews.ro, starea Cameliei Mitoșeru este stabilă, vorbește și urmează să fie externată în cursul zilei de vineri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel