Camelia Mitoșeru, noi detalii despre starea de sănătate. Cum a aflat că are o tumoră pe creier

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier în urmă cu 2 luni. Care este starea de sănătate a vedetei? 

Anul 2021 nu a început deloc bine pentru familia Mitoșeru. În luna februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată de urgență după ce a aflat că are o tumoră pe creier. Chiar dacă ulterior au apărut câteva complicații, acum vedeta se simte mult mai bine și poate spune că s-a vindecat complet. 


„Sunt acasă, mă plimb, sunt în parc. Sunt foarte bine. Aștept Paștele cu drag. (...) Obosesc destul de repede și nu vreau să forțez. Părul mi-a crescut, că am fost rasă în cap”, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars.


Camelia Mitoșeru spune că în toată această perioadă s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Mama prezentatorului TV a mers la medic din cauza unui incident minor. Chiar dacă nu a avut simptome grave, aceasta a decis că este momentul pentru a-și face un control. 


„Eu cred total în Dumnezeu. (...) Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap, pentru că mi se părea ciudac că aveam momente când o luam un pic într-o parte, dar fiind cu cățelul, deci cu lesa, mă echilibram. Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap. (...) În general, boala pe care am avut-o eu o fac femeile după ce intră la menopauză”, a adăugat mama lui Mihai Mitoșeru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel