Camelia Mitoșeru, motivul pentru care a ajuns la spital: "Am văzut moartea cu ochii! M-am trezit pe jos, în bucătărie, cu cioburile pe mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct

Camelia Mitoșeru a dezvăluit care au fost problemele de sănătate care au băgat-o în spital în urmă cu două săptămâni. 

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente cumplite în urmă cu două săptămâni, când s-a trezit pe jos, plină de cioburi.  Mama lui Mihai Mitoșeru spune că nu mai putea vorbi și nici nu putea ajunge la telefon. Fiul ei a găsit-o în propria casă și a dus-o de urgență la spital. Medicii au pus-o pe picioare, iar acum Camelia Mitoșeru se află acasă, departe de orice pericol. 

Motivul problemelor de sănătate ar fi fost faptul că nu și-a luat medicamentele prescrise de medic. Fiul ei a transportat-o de urgență la spital, la acel moment, crezând că era vorba de un atac vascular.

"Am văzut moartea cu ochii! Gândiți-vă să nu poți să scoți un cuvânt, este înfiorător! În al doilea rând, să nu știi ce să faci. M-am trezit pe jos, în bucătărie, cu cioburile pe mine. Mă dusesem să îmi fac un ceai, exact de ziua lui Mihai, și după ce l-am amestecat nu mai știu nimic. M-am trezit în fund, cu tot ceaiul vărsat pe lângă mine", a declarat Camelia Mitoșeru în platoul WoWnews, de la Wowbiz. 

După ce a trăit spaima vieții ei, Camelia Mitoșeru înseamnă oamenii să respecte cu strictețe recomandările medicilor șo spune că regretă că nu a urmat întocmai indicațiile terapeutului. 


"Am răspuns la telefon, dar nu puteam să vorbesc, în afară de niște sunete. Voiam să spun ceva și în clipa aia simțeam cum iar îmi pierd cunoștința. Eu nu credeam în pastile. Am o pungă cu medicamente și sunt întregi. De-a lungul anilor eu am procedat așa. Doctorița de familie îmi făcea o rețetă, iar pe jumătate luam, jumătate nu. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic.", a mai mărturisit mama lui Mihai Mitoșeru.


Mihai Mitoșeru a salvat-o

Camelia Mitoșeru a avut noroc să fie salvată de fiul ei. Faptul că el s-a speriat și a dus-o imediat la spital a contat în recuperarea acesteia. Prezentatorul Tv a dezvăluit că inițial a crezut că era vorba de un accident vascular. 


"A fost doar criză convulsivă și nu a fost atac cerebral.", spune ușurat Mihai Mitoșeru.

 

Imediat după ce a dus-o la spital, Mihai Mitoșeru a povestit că a sunat-o pe mama lui să vadă dacă este bine, iar aceasta nu i-a raspuns la telefon. Mihai Mitoșeru a început să se îngrijoreze, motiv pentru care a mers de urgență la locuința Cameliei Mitoșeru, acolo unde a găsit-o pe vedetă în stare gravă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihai Mitoșeru a dus-o imediat pe mama sa la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii i-au oferit vedetei primele îngrijiri medicale.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină!”, declara Mihai Mitoșeru pentru Fanatik., în urmă cu două săptămâni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel