Camelia Mitoșeru, internată de urgență la spital. Primele declarații ale fiului ei: „Este pe tratament pentru AVC”

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct

Mihai Mitoșeru a oferit primele detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după ce aceasta a ajuns de urgență la spital. 

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și este sub supravegherea cadrelor medicale. Fiul ei a oferit primele declarații despre starea ei de sănătate și spune că în prezent se află sub tratament pentru AVC. 


Mihai Mitoșeru a dezvăluit ce s-a întâmplat cu mama lui și cum a ajuns la spital. 


„S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (n.r. Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat.


Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.


Mihai Mitoșeru trece prin clipe grele, mai ales că nu își poate vizita mama la spital. Prezentatorul TV se roagă pentru sănătatea acesteia și speră că totul va fi mai bine. Medicul care se îngrijește de starea Cameliei Mitoșeru spune că aceasta a început să vorbească, dar nu atât de bine.  


„Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a mai spus actorul.

 

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în urmă cu ceva timp. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.

 

„Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții.”, a spus actrița în cadrul emisiunii TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel