Camelia Mitoșeru, dezvăluiri cutremurătoare, la doi ani de la operația pe creier: "Am intrat la ora 3 în sală și am ieșit la ora 11 noaptea"

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct

Camelia Mitoșeru a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a fost supusă unei operații pe creier. 

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în urmă cu ceva timp. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.

Mama lui Mihai Mitoșeru, în vârstă de 71 de ani, a reușit să treacă cu brio peste această încercare grea din viața.

Camelia Mitoșeru: „Aveam un meningiom care crescuse pe tot creierul”

La doi ani de la oprația pe creier, Camelia Mitoșeru a făcut dezvăluiri tulburătoare.

„Să știi că eu nici n-am știut că sunt bolnavă, m-am dus la un control de rutină și m-au găsit că eram bolnavă de 3 ani. Aveam un meningiom care crescuse pe tot creierul. Îl aveam deja, dar nu avusesem niciodată simptome în afară de niște amețeli ușoare, credeam că e de la tensiune. Norocul meu a fost cu profesorul Ciurea. Era înainte de Crăciun și mi-a zis că trebuie să mă opereze, dar să mai amânăm că este perioada sărbătorilor și m-a programat pe 3 ianuarie.

M-am dus la operație, veselă, am coborât la sala unde mai erau câteva persoane. Mai rămăsesem doar eu la un moment dat și a venit alt medic să-mi spună că nu mă operează azi. Am urcat în salon unde mă aștepta profesorul Ciurea care nu știa cum să-mi spună că nu are sânge pentru o eventuală transfuzie, dacă ceva nu ar fi mers bine. Atunci, Mihai a sunat-o pe Oana Roman și au anunțat la tv că am nevoie de sânge. În 24 de ore s-a strâns peste cantitatea care trebuia. Așa a aflat lumea de operația mea”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru FANATIK.

Operația de meningiom a durat 11 ore

Mama lui Mihai Mitoșeru a povestit că a intrat foarte optimistă în sala de operație. De asemenea, vedeta a precizat că operația a durat unsprezece ore.

„În ziua operației am intrat la ora 3 în sală și am ieșit la ora 11 noaptea. Am intrat râzând și, când m-am trezit, aveam ambii medici de-o parte și de alta. I-am întrebat dacă m-au operat și ei au început să râdă pentru că un risc al operației este să nu mai poți vorbi sau să-ți pierzi memoria. Am rămas acolo 3 zile și venea să mă panseze cel de-al doilea medic care mă operase. Avea un ceas foarte frumos la mâna și l-am complimentat. A doua zi a venit fără ceas și l-am întrebat unde e. El, de fapt, îmi făcea teste de memorie, mi-a explicat mai târziu.

Eu, de la 50 de ani, nu mai știu câți ani am pentru că nu vreau să știu, trebuie să mă gândesc ca să-mi amintesc, pentru mine nu există vârstă. Și mi-a folosit pentru că eu am fost un caz fericit, am fost optimistă, am știut că nici asta nu o să mă doboare. Toată viața mea am crezut total în soartă și în Dumnezeu, a mai spus Camelia Mitoșeru pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel