Camelia Mitoșeru, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul vieții. De ce a divorțat de primul ei soț

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru este mereu pozitivă și toată numai un zâmbet, dar puțini cunosc grutățile prin care a trecut actrița de-a lungul vieții. 

Camelia Mitoșeru și-a dedicat întreaga ei viață actoriei. A urcat pe scenă încă de la vârsta de 21 de ani și spune că abia acum realizează cât de mult își iubea meseria. Camelia Mitoșeru spune că nu a putut niciodată să renunțe la cariera ei pentru viața de familie, dar a știut mereu cum să își împartă timpul. 


Vedeta s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 20 de ani. Dar viața nu a fost atât de blândă cu ea. Primul ei soț era regizor de spectacole cu actori amatori, iar asta i-a dat ei foarte mult curaj, însă, bărbatul lua toți banii de pe spectacole, iar Camelia Mitoșeru ajunsese să umble cu ciorapii rupți. 


După ce s-a născut fiul ei, Mihai, soțul a devenit foarte rece și distant, iar ea a decis să divorțeze când băiatul ei avea doar 5 anișori. 


„Atunci când am născut nu a avut bani sa mă scoată din maternitate și mereu dormea cu spatele la mine și la copil, iar atunci am pus stop. Am divorțat când avea Mihai 5 ani și de atunci nu a mai venit sa îl vadă. El se bucura ca îl vedea pe Mihai la televizor.”, a declarat Camelia Mitoșeru”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars


Camelia Mitoșeru s-a recăsătorit peste câțiva ani cu cântărețul Alexandru Luca. 


Camelia Mitoșeru spune că cel mai mult a suferit în viață atunci când fiul ei a avut un accident. Actrița spune că atunci a realizat că cel mai important în viață este să te bucuri de micile momente. 


„Cel mai greu moment a fost accidentul lui Mihai. Am învățat ca nu știm când se termina viata și ca este foarte frumoasa orice clipa, astfel că trebuie trăită. Mihai seamănă foarte mult cu tatăl său. El a suferit foarte mult după ce a murit Cristina, iubita lui, a stat 10 ani singur”, a mai spus actrița. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel